Prevodilačka agencija BEPS Translations

Glavna 51 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/2199‑304
M: 066/802‑1410

Prevodilačka agencija BEPS Translations smeštena je u centralnom delu Zemuna, u Glavnoj ulici 51. Agencija je osnovana 2010. godine od strane magistara filoloških nauka.

U BEPS Translations konstantno se trudimo da pronađemo prave stručnjake koji poseduju neophodno znanje, iskustvo i talenat, ali i ljubav prema poslu kojim se bavimo. Sarađujemo sa vrhunskim prevodiocima u zemlji i inostranstvu, koji uglavnom rade u Beogradu, ali su u mogućnosti da Vas prate na poslovnim sastancima ili konferencijama na području cele Srbije i drugih zemalja.

Ono što izdvaja i karakteriše agenciju BEPS Translations su tačnost, brzina, prenos smisla u duhu ciljnog jezika i temeljito poznavanje terminologije koja se prevodi.

Agencija BEPS Translations nudi kompletan set prevodilačkih usluga. U ponudi su:

  • Pismeni prevodi na gotovo sve svetske jezike u najkraćem roku
  • Usmeni prevodi (simultani i konsekutivni) prilikom uspostavljanja komunikacije na sastancima i konferencijama
  • Lektura teksta
  • Lokalizacija web sajtova koja pomaže firmama da se prilagode svim tržištima
  • Iznajmljivanje opreme za simultano prevođenje

BEPS Translations nudi i usluge sudskog tumača za sve dominantne svetske jezike, koje su Vam svakodnevno na raspolaganju. Ove usluge podrazumevaju najviši nivo stručnosti i tačnosti u prevodu, jer se radi o veoma osetljivim i za klijenta važnim podacima. U najvećem broju slučajeva, sudske overe koje su nam poverene biće završene u roku od jednog dana.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost