Pink Taxi

3 2
2 recenzije
1
5
Jako su nekulturni i arogantni covjek me vidio reko da sam puno debela i da nezwli da me vozi (nije znao da sam trudna) za mene je to uvreda i mogu samo negativno rec za njih
5
5
Najbolji !
Rudo 1 
11050 Beograd (Zvezdara) 
T: 19803, 0800/119‑803
M: 060/488‑9979

Radno vreme

Ponedeljak Mo
00:00-24:00
Utorak Tu
00:00-24:00
Sreda We
00:00-24:00
Četvrtak Th
00:00-24:00
Petak Fr
00:00-24:00
Subota Sa
00:00-24:00
Nedelja Su
00:00-24:00

Kategorije

Kartice

Visa, Dina, Maestro

MOGUĆNOST PLAĆANJA KARTICOM - Visa, Dina, Maestro

Pink Taxi posluje od od 01.12.1994. godine, u isto vreme Pink Taxi je i inovator i pratilac savremenih trendova taxi prevoza što se ogleda u konstnantnom poboljšanju usluga. Milioni prevezenih građana mogu da posvedoče o uzlaznoj liniji kvaliteta pruženih usluga, kao i povećanju broja vozila.

Sva vozila Pink Taxija su opremljena radio stanicom, a prosečno vreme dolaska je od 3-5 minuta.

Veliki broj vozila, kao i uslovi i pravila rada učinila su da Pink Taksi postane jedno od najpoželjnijih preduzeća za rad taksista, kao i jedno od najviše korišćenih i prepoznatljivih preduzeća, tako da Pink Taxi ima profesionalne taksiste sa dozvolom za rad, uvek su ljubazni i profesionalni i sa odličnim automobilima.

Radio centar Pink Taxija je najprofesionalniji u gradu, sa ljubaznim i obučenim operaterima koji rade sa jednim ciljem - zadovoljstvo korisnika prevoza.

Vozila Pink Taxija

Vozila Pink Taxija su po pravilu nepušačka vozila.

Prosečna starost taksi vozila je manje od 6 godina što Pink Taxi po kvalitetu voznog parka stavlja na prvo mesto u Beogradu ispred ostalih taksi preduzeća i udruženja. Takođe, postavljene su stroge norme čistoće, kako spolja, tako i iznutra, koje se redovno proveravaju. Korisnici naših usluga uvek mogu da zahtevaju određeni tip vozila.

Pravilnik - Kodeks ponašanja

Svaki taksi vozač pink taksija mora da zadovolji sve norme i kodekse ponašanja koji su propisani pravilnikom o radu radio mreže i drugim aktima našeg preduzeća, a koji su vrlo strogi i na visokom nivou.

Svaki taksi vozač svojim kulturnim ljubaznim ponašanjem, kao i svojim ličnim izgledom i izgledom taksi vozila mora dostojno predstavljati Pink Taxi, kako pred strankma tako i prema svim ostalim faktorima koji su neposredno vezani za taksi delatnost.

Svi operateri koji rade u Call Centru Pink Taxija moraju biti maksimalno ljubazni uz obavezu da svojom brzinom, preciznošću i efikasnošću u što kraćem vremenu usluže stranku tako da ona dobije tačnu informaciju za koje vreme i koje taksi vozilo joj dolazi na željenu destinaciju.

Takođe svojom profesionalnošću operateri Call Centra Pink Taksija moraju uspostaviti kvalitenu vezu sa članovima radio sistema t.j. taksi vozačima kako bi i on dobili brzu, preciznu i kvalitetnu uslugu.

Recenzije (2)

Jelena Kosutic
Jelena Kosutic 06-01-2020
Jako su nekulturni i arogantni covjek me vidio reko da sam puno debela i da nezwli da me vozi (nije znao da sam trudna) za mene je to uvreda i mogu samo negativno rec za njih

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost