Piedi - pedikirsko manikirska radnja i trgovina

  • (4 recenzije)
  • Patrijarha Varnave 47, 11118 Beograd (Vračar)
  • 011/2434-780
  • Nepotvrđen profil

Radno vreme

  • Ponedeljak 12:00-20:00
  • Utorak 12:00-20:00
  • Sreda 12:00-20:00
  • Četvrtak 12:00-20:00
  • Petak 12:00-20:00
  • Subota 09:00-15:00
  • Nedelja ne radi
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Kategorije

Adresa

U blizini
Parking
  • Ulično parkiranje:
    Zona 2 (žuta) (200 m)
    Zona 3 (zelena)
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Dusan Orlic
Dusan Orlic

Nakon dugogodišnjeg bavljenja sportom, a usled čestih povreda, javio mi se problem urastanja nokta. Posete raznim kozmetičkim salonima gde se obavljaju pedikirske usluge uglavnom nisu davale očekivani rezultat. Sve su to bili pokušaji da se odloži hirurška intervencija. Kao lekar uvek ću dati prednost manje invazivoj metodi, ali ipak, morao sam da se podvrgnem operaciji i tada sam mislio da je problemima kraj. Međutim, kako obično biva, nakon nekog vremena problemi su se ponovo javili. Tada sam po preporuci kontaktirao Nataliju i odmah primetio njen entuzijazam, ljudske i profesionalne kvaitete. Natalijina radna disciplina, poštovanje strogih principa rada, bespoštedno zalaganje i pre svega nivo znanja, svrstavaju je u sam vrh podologa. Vaspitanje, skromnost i kapacitet za rad, uz vedar duh, širok osmeh i komunikativnost, čine samo deo personalnih karakteristika, koje upotpunjuju sliku o ovoj sjajnoj ženi. Stoga sam, nakon obavljenog pregleda, pristao da mi se stavi Naspan proteza protiv urastanja noktiju. Sada bez ikakvih problema mogu da se bavim omiljenim rekreativnim aktivnostima bez straha od ponovnih tegoba. Iz svega navedenog, mogu samo još reći da mi je čast i zadovoljstvo što mogu mirne savesti preporučiti Nataliju svima kojima je stručna pomoć neophodna.

  • 28-11-2017
Zarkovo Maxbet
Zarkovo Maxbet

Pred prvu operaciju uraslog nokta na palcu , dobio sam savet i tel. da je bolje kod dobrog pedikira resiti problem. Logicno hirurgu sam dao prednost i bio sam miran 6 meseci. Divlje meso je naraslo oko 2 cm i kidali su mi bez anestezije. Ok , posle 2 meseca sa pocetnom fazom gangrene i zakazanom operacijom 'tek za 4 meseca' , obratio sam se za pomoc Nataliji. Sa rezultatom brisa iz laboratorije , odabirom antibiotika posle nekoliko tretmana po prvi put sam video Natin osmeh i osetio tu njenu radost . Znao sam da sam bio u velikom problemu i od tada je sve bilo pod kontrolom i svaki put sve bolje. Na studiranju sam 4 godine imao rad u laboratoriji pa sam video da u salonu na najvecem nivou sve funkcionise. Moje misljenje je i da Natalija spada u red i najboljih ljudi koje sam upoznao u zivotu . Potpuno posvecena svakom tretmanu , svaki put sam uzivao u znanju , da sam na pravom mestu. Poslacu joj sliku mog palca da postavi na sajt , sa vidljivim tragom da je nekad tu nesto i postojalo. Boban Mihajlovic

  • 20-08-2017
Snezana Ivosevic
Snezana Ivosevic

Salon PIEDI posecujem od njegovog osnivanja. Natalija je jedini podolog i stručno lice kojem bez bojazni preporučujem svojim prijateljima. Verujte, svi su mi zahvalin, od stca! Ovde nema čupanja noktiju, bola i krvi! Salon PIEDI je za nas najsigurnije mesto za rešavanje problema medicinskog pedikira i sigurno mesto za tretmane estetskog manikira i pedikira jer znamo da Natalija koristi sve mere preventive i zaštite po najvišim stsndardima. Sigurna sam da neću dobiti hepatitis bradavice ili šta god! Moj savet od srca: dođite proverite, ne bol!

  • 18-08-2017
Dejan Dinulovic
Dejan Dinulovic

U salon PIEDI dolazim dugi niz godina,i to je jedini pedikir sa kojim sam potpuno zadovoljna jer su zastupljena sva pravila medicinskog pristupa uz prevenciju blo kakve infekcije,i pravilnog koriscenja jednokratnih instrumenata. U salonu PIEDI mozete dobiti bespekornu strucnu pomoc bez rizika od komplikacija kao i strucne savete u vezi sa problemima vasih stopala. Gospodjica Natalija ima tridesetogodisnje iskustvo u ovom poslu i sertifikate koji vam garantuju uspeh u tretmanu i lecenju. To je jedino mesto u Beogradu gde cete dobiti IZUZETAN TRETMAN,visok nivo HIGIJENE,besprekorno cist saloni izuzetnu LJUBAZNOST. Najtoplije Preporucujem Mira Dinulovic

  • 26-04-2017
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!