Pet shop Dr Doggy

Bulevar despota Stefana 101 
11108 Beograd (Palilula) 
T: 011/2763‑190
M: 065/515‑3705

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-20:00
Utorak Tu
08:00-20:00
Sreda We
08:00-20:00
Četvrtak Th
08:00-20:00
Petak Fr
08:00-20:00
Subota Sa
08:00-17:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Pet shop ''DR DOGGY'' počeo je sa radom 1. septembra 1998 godine, u Kirovljevoj ulici, iznad crkve Svetog Đorđa, na Banovom brdu.

Početni sastav činila su dva veterinara i cilj je bio da se usluga u pet shopu digne na viši nivo, da kupci uz veliki asortiman i povoljne cene dobiju kompletnu uslugu u smislu stručnog savetovanja o ishrani, nezi i uzgoju kućnih ljubimaca, kao i besplatne veterinarske i kinološke savete.

Moto DR DOGGY-ja bio je i ostao ,,BRIGU O VAŠEM LJUBIMCU PREPUSTITE NAMA''.

U prethodnih 15 godina, DR DOGGY je postao sinomim za povoljnu cenu, veliki asortiman proizvoda i kvalitetnu i stručnu uslugu.

Danas '' DR DOGGY'' je jedan od najjstarijih aktivnih pet shopova. DR DOGGY čini pet PET SHOPA sa VETERINARSKOM APOTEKOM.

U ''DR DOGGY'' je zaposleno 11 ljudi, od čega je 10 diplomiranih veterinara. Pored toga, među zaposlenima ima kinoloških sudija, uzgaivača pasa i dr.

U našim radnjama nudimo vam preko 5000 artikala raznih proizvođača po NAJPOVOLJNIJIM CENAMA NA TRŽIŠTU.

U našim prodajnim objektima je zastupljen veliki broj poznatih brendova hrane, medicinske hrane, poslastica, opreme, veterinarskih preparata i ostalih proizvoda iz pet industrije. Navešćemo samo neke brendove suve hrane za pse i mačke koje možete kupiti u našim prodajnim objektima: NAXOS, DOG&COMPANY, DOG&COMPANY WELLNESS, CAT&COMPANY, ADVANCE, BENTO CRONEN, TRAINER, CIBAU, ND, HILL'S, ROYAL CANIN, NUTRIVET INSTINCT, JOSERA, BREKIES, ECOPET, LE CHIEF, MON TERIER, GOOD DOGGY FOOD i dr. Pored toga, nudimo vam medicinsku hranu za pse i mačke sledećih proizvođača: ADVANCE, HILL'S, FARMINA, ROYAL CANIN.

Kad su u pitanju konzervirana hrana i paštete, takođe vam nudimo veliki broj renomiranih brendova kao što su: SCHESIR, ANIMONDA , DR ADLER, TOMI, CONTINENTAL, SIMBA, FRISKIES,PEDIGREE i dr.

Što se tiče opreme, zastupljeni su proizvodi nekoliko renomiranih proizvođača, kao što su: CARLIE, NOBBY, TRIXIE, FERPLAST, FLAMINGO, FLEXI, TRUSINA, KOZMO itd.

Što se tiče sredstava protiv buva i krpelja, nudimo vam veliki broj preparata, od kojih ćemo pomenuti samo nekoliko: ADVENTIX, FRONTLINE, FYPRUST, EFIPRO, KILTIX, SCALIBUR, FORESTO itd.

DR DOGGY vrši i besplatnu dostavu robe na teritoriji grada za sve porudžbine veće od 3000 dinara.

Pratite našu stranu na FACEBOOK-u i lajkujte naše akcije i obaveštenja.

Kontaktirajte neku od naših prodavnica i saznajte da li su naše cene i dalje najpovoljnije na tržištu.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost