• PerAspera - registracija i tehnički pregled vozila

  Vojvode Stepe 318 
  11221 Beograd (Voždovac) 
  T: 011/397‑2406

  Agencija za registraciju vozila Per Aspera vrši tehnički pregled za putnička vozila, motocikle, terenska vozila sa 4x4 pogonom, kao i za teretna vozila nosivosti do 5 tona.

  Tehnički pregled čini skup propisanih operacija kojima se uz odgovarajuća merenja utvrđuje tehnička ispravnost vozila, odnosno tehnička ispravnost uređaja i opreme na vozilu. Tehnička ispravnost je izuzetno važan faktor bezbednosti saobraćaja. Samo vozilo koje je tehnički ispravno može garantovati sigurnost i zbog toga je ispravnost osnovni uslov za registraciju vozila. Naše iskusno i profesionalno osoblje će učiniti da dobijete uslugu tehničkog pregleda Vašeg vozila na najvišem nivou.

  Per Aspera vrši kompletnu registraciju vozila, osiguranje stakala, izdavanje zelenog kartona, kao i izdavanje registracione nalepnice na liniji tehničkog pregleda – u roku od 10 minuta. Kod nas možete registrovati auto bez odlaska u MUP, a svojim mušterijama nudimo i raznovrsne pogodnosti za načine plaćanja. Registraciju možete platiti gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 6 rata bez kamate.

  Dođite i uverite se da nudimo najpovoljniju registraciju i tehnički pregled vozila na Voždovcu.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost