Partner Projekt - investiranje, izgradnja i prodaja stanova u Zemunu

Karlovačka 46 
11080 Beograd (Zemun) 
M: 063/8479‑414

Partner Projekt doo je građevinska firma sa sedištem u Zemunu, koja se bavi izgradnjom stambenih zgrada već dugi niz godina.

Zašto bi trebalo da se obratite nama prilikom kupovine stana?

Ukoliko želite da kupite kvalitetan stan u Zemunu, onda je Partner Projekt garancija kvaliteta i dobre cene. S obzirom da smo izvođači svih radova, od nas direktno možete i da kupite stan bez provizije.

Radimo sve vrste radova kao što su: betoniranje, hidroizolazciju temelja, izrada dimnjaka, obnove i sanacije, renoviranje kuće, temelje i temeljne ploče, mašinsko, kao i klasično ručno malterisanje, noseće zidove, potporne zidove.

Šta to ustvari znači?

Ukoliko nam se obratite možete da se dogovorite sa nama jednostavno i da dobijete gotova rešenja po sistemu "ključ u ruke" što znači da nećete morati sami da dorađujete i angažujete majstore, već sve radove obavljamo mi.

Iz naše ponude izdvajamo i stanove u izgradnji kao i gotove stanove koji su već u prodaji. Stanove u izgradnji možete pogledati na našem sajtu, kao i projekte koje izvodimo, dođite, pogledajte, zakažite razgovor i uverite se u kvalitet naših radova.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost