Oziris Elektrik - klima uređaji i grejanje

Bulevar oslobođenja 18/B 
11000 Beograd (Savski Venac) 
T: 011/3612‑377
M: 063/803‑5770

Iznajmljivanje plinskih pečurki

Plinske pečurke i piramide su idealne za zagrevanje bašta restorana, kafića, dvorišta, vrtova itd. Pored toga što zagrevaju prostor od 30-70 m2, ovi plinski grejači ulepšavaju baštu i bude romantična osećanja. Svako opuštanje uz večeru i piće, sa ovim neverovatnim plinskim grejalicama, biće za Vas nezaboravno iskustvo.

Oziris popravlja i servisira sve uređaje iz sopstvenog proizvodnog programa, svog prodajnog programa elektricnih uređaja poznatih domaćih i svetskih proizvođača, kao i sve druge električne uređaje.

Posedujemo stabilan stok rezervnih delova, razvijenu laboratoriju za ispitivanje i dijagnostiku.

Kod nas možete doneti na servis ili popravku kvarcne peći, roštilje, kupatilske grejalice... iz proizvodnog programa Oziris. Servisiramo ili popravljamo panelne ploče, uljne ili mermerne radijatore i, naravno, sve sitne kućne električne aparate.

Posebno ističemo da smo ovlašćeni servis za: Zibro, Toyoset, Eurostove; Japan.

Brend Vivax firma Kim Tec ovlašćeni servis za Srbiju.

Tehnička podrška koju Vam pruža preduzeće Oziris elektrik podrazumeva dvosmernu elektronsku komunikaciju između Vas i nas. Možete nam postavljati pitanja, mi ćemo na njih odgovarati i pokušati da vam pomognemo. Dešava se da su kvarovi tipični i ponekad vrlo prosti. Nije neophodni, niti je nama to cilj, da za svaku sitnicu dolazite kod nas i na taj način se izlažete nepotrebnim troškovima.

Česti su slučajevi da kolege po struci "nalete" na problem koji ne mogu da reše. I za njih će na našem sajtu biti dosta odgovora.

Tehnička podrška Oziris čeka na Vaša pitanja!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2018 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu