• Otkup automobila Novi Sad

  Radnička 15 
  21101 Novi Sad 
  M: 064/908‑1711

  Kategorije

  Pratite nas preko društvenih mreža:
  https://plus.google.com/113827909235701087406/posts


  Otkup polovnih automobila Novi Sad može biti jednostavno ako imate prave poslovne partnere prilikom organizovanja otkupa polovnih automobila u Novom Sadu.

  Sada više zaista nema potrebe da sami pokušavate nešto što pravi eksperti mogu da urade umesto vas. Naša agencija vam stavlja na raspolaganje sve svoje usluge iz oblasti otkupa polovnih automobila, tako da sada znate da niste sami i da mi možemo da vam asistiramo u svemu što vam je potrebno.

  Ukoliko se nalazite u Novom Sadu i okolini, dolazimo odmah po pozivu na vašu kućnu adresu, tako da je napor koji vi ulažete u celokupan ovaj proces minimalan, jer mi radimo sve za vas i umesto vas.

  Mi smo agencija koja obavlja otkup svih tipova polovnih automobila, od automobila marke Audi, BMW, Mercedes, preko Škode, Pežoa, Ševroleta, do Fiata, Golfa i Zastave. Sve što vi imate da ponudite, mi možemo od vas da otkupimo. Pri tome, obavljamo otkup polovnih automobila svih proizvođača, bez obzira na pređene kilometre, godine starosti ili stepen amortizovanosti automobila. Svaki deo Novog Sada pokriven je našim ekspertima na terenu, tako da nakon svakog vašeg poziva naša stručna služba stiže na vašu adresu, da pogleda automobil i obavi besplatnu procenu njegove vrednosti.

  Posle ove akcije, ukoliko i dalje budete zainteresovani za saradnju sa nama, možemo da vam pomognemo i u pripremi dokumentacije i sređivanja potrebne papirologije, a sam proces otkupa obavljamo najbrže moguće, tako da ćete dobiti najbolju uslugu u gradu (a i šire) i najpovoljniju ponudu, koja će vam sigurno odgovarati. Sve što vam je potrebno u vezi sa otkupom automobila možete da nađete kod nas, a jedino što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i sve će biti rešeno najbrže moguće.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost