• Otkup automobila Čačak

  5 4
  4 recenzije
  5
  5
  Najbolje cene nude za otkup automobila Cacak.
  5
  5
  Odlicna saradnja sa ovom agencijom, dobro placaju , vrse besplatnu procenu, maksimalno fer!!!
  5
  5
  Odlicnu sam cenu dobio za koj stari krs, prezadovoljan sam njihovom uslugom.
  5
  5
  Odlicna agencija, rade procenu maksimalno fer, sve najbolje!
  Svetog Save 16 
  32102 Čačak 
  M: 069/33333‑79

  Kategorije

  Dugogodišnjom tradicijom uspešnog poslovanja naša firma na teritoriji grada Čačka i okoline opravdala je poverenje svih klijenata koji su koristili našu uslugu otkupa automobila i drugih vozila po odličnim uslovima. Poslovima otkupa automobila i vozila u Čačku se bavimo vrlo stručno, profesionalno i veoma pošteno, jer su svi naši klijenti uvek na dobitku kada sarađuju sa nama. Svih ovih godina otkupili smo veliki broj različitih automobila, drugačijih marki, dizajna i proizvođača, ali i mnogo kamiona, kombi vozila, pikapova, motora i drugih motornih vozila koja naši sugrađani nisu više želeli da koriste. Proces otkupa vozila u našoj firmi kratko traje, jer na osnovu dosadašnjeg iskustva odmah možemo da procenimo šta je to što biste vi želeli, koje usluge možemo da vam ponudimo i na koji način da povećamo vaše zadovoljstvo našom saradnjom.

  Kompletan asortiman naših usluga dostupan vam je svakoga dana, čak i vikendima i praznicima, jer u našoj firmi nema odmora dok god postoji bar jedan klijent u Čačku koji ima automobil ili drugo vozilo za prodaju. Karakteriše nas vrlo profesionalan odnos prema svim klijentima, najbolje ponude u gradu koje možete dobiti, brza realizacija dogovora i isplata dogovorene sume odmah, po zaključivanju ugovora, bez rata i čekanja. Procenu vrednosti vašeg vozila obavljamo u najkraćem roku, s obzirom da sarađujemo sa najvećim ekspertima u ovoj oblasti. Imamo veoma razvijenu mrežu saradnika, koja pokriva ceo grad Čačak i bližu i dalju okolinu, tako da verujemo da proces prodaje vašeg automobila nikada nije bio jednostavniji, nego sada kada ste rešili da sarađujete sa nama.

  Svakoga dana možete pozvati bilo koji od naših kontakt telefona, da dobijete sve potrebne informacije i instrukcije u vezi sa otkupom automobila i vozila u Čačku. Naša firma vam garantuje da ćete biti vrlo zadovoljni dobijenom ponudom i obavljenim poslom, jer iza nas stoji čvrsta reputacija odgovorne firme i veliki broj zadovoljnih klijenata, koji su sarađivali sa nama. Ukoliko želite kompletnu uslugu otkupa automobila i vozila i najbolje ponude koje možete da pronađete na prostoru našeg grada, ali i čitave zemlje, nemojte da razmišljate i javite nam se. Dozvolite nam da vam pokažemo da otkup vozila ne mora biti komplikovana operacija, već aktivnost kojom možete da ostvarite značajnu vrednost za sebe i budete nasmejani i zadovoljni.

  Pratite nas preko društvenih mreža: https://plus.google.com/+Otkupautomobilacacakvozila/posts

  Recenzije (4)

  GoranDj
  GoranDj 17-04-2015
  Odlicna saradnja sa ovom agencijom, dobro placaju , vrse besplatnu procenu, maksimalno fer!!!
  Joca Sinikk
  Joca Sinikk 14-04-2015
  Odlicnu sam cenu dobio za koj stari krs, prezadovoljan sam njihovom uslugom.
  Nebojsas
  Nebojsas 09-04-2015
  Odlicna agencija, rade procenu maksimalno fer, sve najbolje!

  Želite li da dodate Vašu recenziju?

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost