Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical

Grčića Milenka 46 
11050 Beograd (Vračar) 
T: 011/785‑6400

Radno vreme

Ponedeljak Mo
07:00-21:00
Utorak Tu
07:00-21:00
Sreda We
07:00-21:00
Četvrtak Th
07:00-21:00
Petak Fr
07:00-21:00
Subota Sa
08:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical poseduje iskustvo dugo dve decenije u pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku, masažu i mnoge druge terapije i programe.

Prva ordinacija otvorena je na Novom Beogradu u Bulevaru umetnosti 27, a od ove godine nalazimo se na još jednoj lokaciji, u ulici Grčića Milenka 46. U našim ordinacijama pacijentima su na raspolaganju kinezi sale u kojima se obavljaju grupne i individualne vežbe, vežbe rehabilitacije i rekreacije, deo za kardio trening, prostorija za rad sa bebama, prostor za fizikalnu terapiju, sobe za masažu, kao i svlačionice sa tuševima.

U moderno opremljenom prostoru, brigu o pacijentima vode 24 fizioterapeuta sa dugogodišnjim iskustvom u primeni najsavremenijih rehabilitacionih tehnika i opreme. Pored dobro obučenih i iskusnih fizioterapeuta, naš tim čine Mulligan, PNF i Shroth terapeuti, kiropraktičari, treneri, maseri, kao i specijalisti za probleme dece i odojčadi.

Terapija u Master Physical centru zasnovana je na individualnom pristupu svakom pacijentu. U svom radu polazimo od dijagnoze, kliničke slike, želja i potreba pojedinca, kako bi se obezbedio najbolji terapijski ishod. U okviru naših usluga izdvajamo rehabilitaciju povreda, rad sa sportistima, rad sa decom, lečenje bola u leđima i različite vrste masaža.

U toku dugogodišnjeg rada stekli smo zadovoljne pacijente i klijente, ali i veliki broj prijatelja i partnera sa kojima zajedno radimo i trudimo se da uvek usavršavamo i unapređujemo Master Physical.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost