Ordinacija MKM

Gandijeva 148/A 
11073 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/227‑4312, 217‑7797

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-16:00
Utorak Tu
12:00-20:00
Sreda We
12:00-20:00
Četvrtak Th
12:00-20:00
Petak Fr
09:00-16:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Specijalistička ordinacija za ORL i estetsku medicinu MKM poseduje stručnost i aparate koji nam omogućavaju sprovođenje:

  • gotovo svih dijagnostičkih i nehirurških terapijskih procedura u oblasti otorinolaringologije

  • gotovo svih nehirurških estetskih procedura

  • manjih estetskih hirurških procedura na licu i vratu.

Mi smo jedina ustanova u Srbiji i okolnim zemljama koja se bavi ispitivanjem i lečenjem uticaja sadržaja želuca na oboljenja ORL regije i pluća.

Ordinacija MKM, pored klasičnih ORL pregleda, vrši i preglede fleksibilnim fiber endoskopom koji omogućava uvid u sve delove ORL regije, kao i pregled dušnika i dušnica u lokalnoj anesteziji. Nalaze dajemo u digitalnom ili papirnom zapisu, što pacijentima omogućava posedovanje trajnog dokaza i boljeg uvida u sopstvene nalaze.

Pored navedenog, u ordinaciji MKM sprovodi se 24h faringo-ezofagealna pH-metrija, snimanje sluha (audiometrija), refleksometrija, timpanometrija, kompletno ispitivanje ravnoteže, brze krvne slike, inhalacije, alergološko testiranje, injekcione terapije, manje hirurške intervencije, laboratorijske analize, aspiracije i dr. Posedujemo preko 10 godina iskustva u radu sa decom koja pate od zapaljenja ušiju, otežanog disanja, kašlja i dr.

U ordinaciji MKM vršimo i manje estetske hirurške zahvate kao što je korekcija kapaka i ušiju, liposukcija podbratka, podizanje obrva, uklanjane lipoma i ateroma, uklanjanje ožiljaka i manji lifting lica u lokalnoj anesteziji. Nudimo i tretmane podmlađivanja kože, mezoterapiju, hemijski piling, hijaluronske filere i dr.

Ordinacija MKM nalazi se u TC Piramida na Novom Beogradu i otvorena je za pacijente od 9-16h utorkom, sredom i četvrtkom i od 12-20h ponedeljkom i petkom.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost