Omladinska zadruga Tragač

1 1
1 recenzija
1
5
nisam u opšte zadovoljna 1
Studentski trg 10 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/328‑4460
M: 062/266‑670

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-17:00
Utorak Tu
09:00-17:00
Sreda We
09:00-17:00
Četvrtak Th
09:00-17:00
Petak Fr
09:00-17:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Omladinska zadruga Tragač posluje sa vodećim firmama u Srbiji već dugi niz godina. U tom periodu ostvarili smo saradnju sa 880 kompanija u svim većim gradovima, među kojima su javna preduzeća, državne ustanove, instituti, finansijske institucije, kao i veliki broj preduzeća iz svih privrednih grana.

Radimo po principu "hitnog servisa", što znači da Vam možemo obezbediti potrebne radnike putem telefonskog poziva ili email-a pod vrlo povoljnim uslovima i na bilo kojoj lokaciji u Srbiji. Naša organizacija ima preko 10.000 kandidata različitih zanimanja i profila stručnosti.

Usluge Omladinsko-studentskog servisa su:

  • Angažovanje radnika na privremenim i povremenim poslovima;
  • Angažovanje radnika na sezonskim poslovima;
  • Angažovanje radnika usled povećanog obima posla kao vrstu ispomoći na svim poslovima na kojima se ne zasniva radni odnos;
  • Angažovanje radnika na određeni vremenski period.

Veliki broj marketing agencija u Srbiji preko nas angažuje studente ili nezaposlena lica za potrebe promocije i poslovne prezentacije ili za sajamske priredbe, u čemu imamo veliko iskustvo i dobru kadrovsku popunjenost.

Prilikom angažovanja lica za koje postoji zakonska obaveza prijave i odjave na obavezno zdravstveno i penziono osiguranje, obavezu prijave obavlja sama Omladinska zadruga. Tom prilikom lica dobijaju zdravstvenu knjižicu koja je važeća za period na koji su angažovani. Naša stručna služba je u toku sa svim zakonskim propisima iz ove oblasti.

Metode regrutacije koje koristi OZ Tragač su:

  • Pretraga baze sa biografijama kandidata.

Posedujemo CV bazu sa 15.000 kandidata različitih profila. Naši konsultanti pregledaće sve relevantne biografije iz baze i napraviti uži izbor potencijalnih kandidata koji će biti pozvani na intervju u Omladinsku zadrugu.

Ukoliko ste zainteresovani za korišćenje naših usluga, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi naši predstavnici osmislili usluge, cenovnik, način saradnje i druge zakonske pogodnosti za ovakvu vrstu posla.

Iskoristite velike mogućnosti i kadrovski potencijal Omladinske zadruge Tragač kako biste sebi obezbedili dobre saradnike.

Tu smo da štedimo Vaše vreme i novac.

Recenzije (1)

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost