Oftalmologija Stankov

Terazije 45 /IV sprat 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/324‑3306

Specijalna oftalmološka bolnica Stankov Oftalmologija, počela je sa radom 2000 godine kao Specijalistička oftalmološka ordinacija Stankov, koja je brojala četiri zaposlena, na čelu sa Prof. dr Brankom Stankov, baveći se pretežno oftalmološkim problemima kod dece.

Postepenim porastom zainteresovanih pacijenata za opšte oftalmološke usluge i dodatne specijalističke delatnosti, dolazi do postepenog proširenja zaposlenih i uvođenje novih sistema u poslovanju Stankov Oftalmologije.

Danas Stankov Oftalmologija obuhvata tim od dvadeset pet članova koji uspešno ulaze u koštac sa svim oftalmološkim problemima (kontaktologija, strabologija, katarakta, ablacija, vitrektomoija i drugo).

Poliklinički deo nalazi se na Terazijama gde se mogu uraditi sve vrste oftalmoloških pregleda, kod dece i odraslih koji obuhvataju predele prednjeg i zadnjeg segmenta oka. U stacionarnom delu se nalazi moderan hirurški blok i stacionar za brzi i pažljivi oporavak operisanih pacijenata.

Veliko iskustvo, najmodernija oprema i upotreba najpoznatijih brendova u svetu oftalmologije garant su velike uspešnosti rešavanja svih oftalmoloških problema.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost