Novi Bitefartcafe

Mitropolita Petra 8 
11000 Beograd (Palilula) 
T: 011/408‑2141
M: 063/594‑294

BITEFARTCAFE POSLE 13 GODINA NA NOVOJ LOKACIJI

Posle trinaest godina na adresi Skver Mire Trailović, Bitefartcafe je promenio svoju lokaciju. Novi klub se nalazi svega par kilometara od svog starog prostora, na adresi Mitropolita Petra 8.

Novi Bitefartcafe prima 700 osoba, poseduje visoko kvalitetno ozvučenje, rasvetu i vrhunsku ventilaciju. Enterijer je urađen od temelja, tako da svakom gostu bude prijatno. Takođe, gostima će na raspolaganju biti parking novog kluba, te ni o ovom aspektu neće morati da brinu.

Novi klub je idealno mesto za sve one koji cene mešavinu elegantnog i urbanog enterijera i najbolje žive muzike. Akcenat ostaje na najkvalitetnijim koncertima i kaver svirkama ali se otvaranjem većeg prostora otvaraju i nove mogućnosti. Drugim rečima, u pripremi su mnogo veći koncerti nego što je to stari prostor dozvoljavao.

Ono što je novina je da novi Bitefartcafe radi i kao kafić radnim danima od 9- 01 i biti mesto okupljanja, kafenisanja i druženja, uz mnogo novina u ponudi.

Pogledajte koje su sve mogućnosti NOVOG prostora:

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost