Nirvana Laguna Spa Apartman Centar

Riste Vukanovića 2 
11000 Beograd (Zvezdara) 
T: 011/409‑4329
M: 063/848‑1904

Nirvana apartmanski centar ima 4 apartmana koji poseduju sopstveni parking kao i profesionalnu Spa Finsku Saunu opremljenu muzičkom linijom, zvučnicima i profesionalnim stolom za masažu koji možete neograničeno koristiti tokom vašeg boravka bez ikakve nadoknade. Apartmani imaju centralno grejanje. Apartman Laguna ima đakuzi za 2 osobe i Spa saunu, Apartman Fjord ima đakuzi za 1 osobu i Spa saunu, Apartman Nirvana ima Spa saunu bez đakuzija, Apartman Time ima đakuzi za 2 osobe. Masaža je dodatna usluga i naplaćuje se dodatno. Ulazak u aparatman je moguć od 14h, a izlazak je narednog dana do 11h.

U mogućnosti smo da Vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom kao i sparing mečeve, časove jahanja, razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji. Možemo za Vas da spremamo jela (doručak, ručak, večera), idemo u kupovinu hrane, da organizujemo pranje i peglanje veša, da Vam kupimo karte za koncert ili pozorišnu predstavu. Možemo da Vas sačekamo na aerodromu, železničkoj ili autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd i po potrebi vozimo u bilo koji deo Srbije.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost