MUP Republike Srbije - Policijska stanica Zemun

  • (5 recenzija)
Kategorije

Recenzije

Aleksandra Vuckovic
Aleksandra Vuckovic

Cekanje na izdavanje dokumenta za koji je uplacena naknada po hitnom postupku traje vec 2 sata i nema nade da ce biti jos sat vremena. Radi jedan salter. Jedna osoba je na pauzi 45 minuta, druga pije kafu i igra se telefonom 30 minuta pa onda izadje na pauzu.... Kao da sam u drugom mup-u kad pogledam gornje recenzije. Ocena je za minus ali ne daje mi drugu opciju

  • 22-04-2021
Ana Pavlovic
Ana Pavlovic

Kapa do poda za policijsku stanicu Zemun,zelim da se zahvalim za pokazano razumevanje,ljubaznost i efikasnost. Lep pozdrav iz Stuttgarta.

  • 06-01-2021
Sara Dijamatovic
Sara Dijamatovic

Zelela bih da pohvalim zaposlenu zenu koja nosi naocare i radi na salteru na kome se izdaju vozacke dozvole toliko je jedno divno prijatno stvorenje sve mi je lepo ojasnila cak je samnom otisla da bi objasnila koleginici sta ja zelim posto se nismo sporazumele, zelela bih da ova gospodja dobije neku nagradu za svoj rad posto je zaista predivna I odana svom poslu.

  • 22-06-2019
Aleksandar Jankovic
Aleksandar Jankovic

teobi da prijavim osobu

  • 17-03-2019
Miljan Jovanović
Miljan Jovanović

Zeleo bih da pohvalim zaposlene u ovoj Policijskoj stanici a narocito potpukovnika policije Ljubo Puzovic. Naime, ucinili su jako lep gest prema meni i veoma su profesionalni. Svaka cast!

  • 24-01-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Pogrešni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.