MUP Republike Srbije - Policijska stanica Voždovac

  • (7 recenzija)
Kategorije

Recenzije

Svetlana Sekulic
Svetlana Sekulic

Jos ne mogu da dodjem sebi da sam od momenta ulaska u zgradu do izlaska zavrsila sve za 10 minuta U pitanju je zamena pasosa i lk.Kazu svuda redovi i ceka se po nekoliko sati jer je vreme godisnjih .Svaka cast na organizaciji.

  • 31-07-2021
Dr Bojan
Dr Bojan

Pored redovne prijave kradje u stanici, gospoda se nije udostojila mesec dana da dodje i da zatrazi snimke sa nadzornih kamera koje su snimile kradju. Meni kao fizickom licu ne smeju da daju snimke a gospodi mogu. Sram vas bilo da vas sram. Jos sam vam rekao da se na tim kompjuterima nalaze slike dece od rodjenja do danasnjeg dana i da je bitno da se to odradi sto pre. Čemu onda zapisnik i vas rad? Imate mnogo posla pa vas mrzi da radite ? Zato i ima toliko kradja jer im vi to dozvoljavate, sramota

  • 10-05-2021
Rajko Rapaic
Rajko Rapaic

Dakle, moram da odam priznanje osoblju koje radi na izdavanju dokumenata za vozila. Pod neverovatnim pritiskom/navalom, sluzbenici su se na kraju dana organizovali da NIKO ko je uzeo broj na automatu ne ode kuci nezavrsenog posla. Kad vidite tako nesto, nije vam zao sto ste cekali 3-4 sata (NAVALA, valjda zbog korone). Svaka cast i samo tako nastavite!

  • 03-07-2020
Radmila Stanev
Radmila Stanev

Brza usluga i ljubazno osoblje. Sve pohvale za MUP Vozdovac.

  • 04-11-2019
Slobodan Pavlovic
Slobodan Pavlovic

Prijatno sam iznenađen ljubaznošću, preusretljivošću kao i brzinom rada mlade službenice na prvom šalteru za registraciju vozila, 10.08.2019. godine. Sve pohvale.

  • 18-08-2019
Lela Popovic
Lela Popovic

Javljam se da prijavim kidanje zlatnog lancica sa priveskom sa vrata od strane muške osobe ,starosti oko 25 god,vitke gradje i visine oko 180 cm, mi je iznenada prišla sa ledja u ponedeljak 05.08. Oko podne sam izašla iz samoposluge Na Dusanovcu i ispred pekare Tripković sam isprepadana stezanjem za vrat i kidanjem lancica,a nisam se branila jer su mi obe ruke bile zauzete torbama.Mozda ću pomoći da ga uhvatite.S poštovanjem penzionerka Katanić-Popovic Jelisaveta,stara 79 god sa mobilnim telefonom 062 435 819

  • 08-08-2019
Stiven Dzerard
Stiven Dzerard

Jooooj kakve lepotice,vadio bih dokumenta svaki daaaan<3

  • 09-01-2018
Napiši recenziju

Ocena:

Pogrešni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.