MUP Republike Srbije - Policijska stanica Savski venac

  • (5 recenzija)
Kategorije

Adresa

U blizini
Parking
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Bojana Jovanovic
Bojana Jovanovic

Najbolja policija i nacelnik Mitrovic! U P. S. Cukarica neljubazne sluzbenice u br 2* i Marija Petkovic

  • 11-04-2024
Dragana DiD
Dragana DiD

Profesionalni pristup, ljubaznost i predusretljivost krasi osoblje ovog MUP-a. Od samog ulaska na vratima (pomoć celokupnog osoblja da na štakama dodjem do šaltera) preko prijema i podizanja dokumenata je za svaku pohvalu. Uvidjajnost visoke dame, predpostavljam nadredjene, kao i način ophodjenja prema svojim saradnicima je za svaku pohvalu. Zahvaljujem se od srca na ulepšanom danu.

  • 20-02-2024
Milan Stojanovic
Milan Stojanovic

Čuvari nelegalnog parkinga prko puta. Sa prvim sumrakom ovde ordiniraju pripadnici Interventne jedinice policije iz PS Savski venac. Presreću decu koja tuda prolaze i započinju zlostavljanje, pod optužbom: 'da su se našli u pogrešno vreme na pogrešnom mestu.' Ne tuku tu odmah obzirom da je taj deo pokriven kamerama, već dovode u stanicu gde počinju da se iživljavaju, u prostoru kiji nema video nadzor, a to je drvena klupa odmah ispred kancelarije dežurnog oficira. Zlostavljači iz IJP su hrabri kada treba tući maloletnu decu ali zato beže kada dođu roditelji zlostavljane dece i to u podrum. Pandurska bitanga Zdravković Nikola misli da se izvukao uz izjave svojih lažljivih kolega Ćirković Nedeljka sl. br. 107116 i ostalih koji su lagali na unutrašnjoj kontoli. Greška velika greška.

  • 24-12-2021
Nikola Igračev
Nikola Igračev

Slažem se sa gornjim komentarom. Iznenađujuće dobro organizovana priča oko pasoša i ličnih karata. Ili se bar meni tako potrefilo...

  • 06-08-2021
Vladimir Ivanovic
Vladimir Ivanovic

Veoma organizovano i efikasno sa vedro raspoloženim službenim osobljem

  • 11-02-2021
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!