• Moja uniforma - medicinske uniforme

  Miloša Pocerca 29 /lokal 5 
  11000 Beograd (Savski Venac) 
  T: 011/264‑1226
  M: 060/0530‑984

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  10:00-17:00
  Utorak Tu
  10:00-17:00
  Sreda We
  10:00-17:00
  Četvrtak Th
  10:00-17:00
  Petak Fr
  10:00-17:00
  Subota Sa
  ne radi
  Nedelja Su
  ne radi

  Kategorije

  Kompanija SP Medicina smeštena je u ulici Vojvode Milenka, u neposrednoj blizini centra grada. U našem asortimanu nalaze se hirurške uniforme za lekare, uniforme za medicinske sestre, tehničare i drugo bolničko osoblje. Sve uniforme odlikuju se izvrsnim kvalitetom materijala koji je trajan i lak za održavanje. Takođe, kod nas možete pronaći i uniforme za farmaceute i apotekare.

  Cherokee medicinske uniforme su brend koji je svetski lider u dizajnu uniformi za zdravstvo, poznat po kvalitetu i komforu proizvoda. Mi nudimo širok spektar medicinskih uniformi različitih materijala, boja i printova. U našoj ponudi možete pronaći uniforme sa različitim motivima životinja, idealne za pedijatre, ali i veterinare i veterinarske ordinacije.

  Originals kolekcija idealan je izbor za one koji prvi put kupuju naše uniforme. Odlikuje je pouzdanost, trajnost i lakoća održavanja.

  Core Stretch kolekcija izrađena je od elastičnijeg materijala, što pruža dodatnu udobnost onima koji duže vreme provode u uniformi.

  Luxe kolekcija izdvaja se elegantnošću dizajna i materijalom koji je izuzetno mek i udoban. Namenjena je onima koji cene stil i komfor.

  Runway kolekcija odličan je izbor za one koji žele da unesu svežinu na svoje radno mesto. Uniforme iz ove kolekcije napravljene su od više različitih materijala i ističu se šarenim dizajnom.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost