• Mogi - škola stranih jezika

  Kralja Milana 4 
  11000 Beograd (Stari Grad) 
  T: 011/2688‑928
  M: 065/2688‑928

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  09:00-20:00
  Utorak Tu
  09:00-20:00
  Sreda We
  09:00-20:00
  Četvrtak Th
  09:00-20:00
  Petak Fr
  09:00-20:00
  Subota Sa
  ne radi
  Nedelja Su
  ne radi
  Zašto baš škola Mogi?

  Škola stranih jezika Mogi
  radi po metodi dr Lozanova, bugarskog nobelovca, za čije metode je dokazano da do 5 puta ubrzavaju učenje stranog jezika. Ono što je takođe dokazano i u šta možemo svakog dana da se uverimo je da deca uče znatno brže od odraslih. To nije zato što su deca pametnija ili zato što imaju bolju memoriju. Jednostavno je: ključ je u načinu učenja. Deca uče preko asocijacija. Ukoliko detetu kažete stranu reč i uz to mu i pokažete sliku tog pojma, dete će tu reč naučiti, pa čak i ako je toliko malo da još uvek ni srpski jezik ne govori dobro. Lozanov metoda budi dete u čoveku i podstiče mozak da bolje radi. Korišćenjem mapa uma, audio i video materijala, ljudski mozak aktivira obe svoje hemisfere i radi punim kapacitetom.

  Međutim, ovakav način učenja nije dovoljan za uspešno učenje stranog jezika. Potrebno je i da učimo korisne stvari. Škola za učenje stranih jezika Mogi je prema metodi dr Lozanova kreirala intenzivni program učenja stranog jezika. Uz ovaj program, učenje se znatno ubrzava, jedan ceo nivo se prelazi za 30 do 40 školskih časova, ali što je najvažnije: konverzacija se radi već na početnom nivou. Škola stranih jezika Mogi je jedino mesto u Srbiji na kojem možete pohađati kurseve stranog jezika po Lozanov metodi. Mogi škola engleskog jezika je jedina škola u Srbiji kojoj je bitno da Vam učenje stranog jezika bude zanimljivo i da ne gledate na časove kao na obavezu.

  Škola jezika Mogi nudi i besplatne promo časove, na kojima se zainteresovani mogu upoznati sa programom i na licu mesta videti koliko je ovakav način učenja zabavan i koristan. Svi kursevi stranih jezika u školi Mogi su konverzacijski na svim nivoima znanja. To znači da od prvog časa jezik progovarate, koristite fraze iz svakodnevnog života i situacija u kojima biste se u jednom trenutku u stranoj zemlji ili na poslu našli. Učenjem u školi stranih jezika Mogi jezik progovarate garantovano, oslobađate se straha i primećujete neverovatan napredak. Veoma je važno za učenje da napredak sami primetite, jer na taj način postajete sigurniji u sebe, u svoje znanje i znate da vredite.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost