MIELE Showroom 2

Balkanska 2 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/2277‑111

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-17:00
Utorak Tu
09:00-17:00
Sreda We
09:00-17:00
Četvrtak Th
09:00-17:00
Petak Fr
09:00-17:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Kompanija Miele osnovana je 1899. godine u Nemačkoj. Prvi Shoowroom u Srbiji otvoren je 2012. u Beogradu i od tada naša kompanija uspešno posluje i u ovom delu Evrope.

Miele je vodeći svetski proizvođač premijum kućnih aparata uključujući aparate za kuvanje, pečenje kao i one za kuvanje na pari, rashladne uređaje, aparate za kafu, mašine za pranje i sušenja veša, sudomašine i proizvode za negu podova. Uređaji su poznati po bezvremenoj eleganciji, kvalitetu i dugotrajnosti.

Miele je jedini proizvođač u svojoj oblasti koji testira proizvode za upotrebni vek od 20 godina, i to svaki komad. Kao omiljeni brend u Nemačkoj dobitnik je i velikog broja nagrada, uključujući nagradu German Kundenmonitor-a za brend koji uživa najveću stopu poverenja kupaca.

O našoj posvećenosti kvalitetu najbolje govori slogan kompanije Miele, Immer Besser, što u prevodu znači zauvek bolji jer je svaka generacija naših uređaja savršenija u odnosu na prethodne.

Miele se pozicionirao kao brend koji svojim kupcima donosi inovacije, kvalitet i sigurnost. Ovo potvrđuju i odlični prodajni rezultati kojima svakako doprinosi i jedinstven način komunikacije na prodajnom mestu. Naime, svi aparati u Miele prodajnim salonima su aktivni i spremni za testiranje na licu mesta, a prodajni savetnici će pomoći da odoberete proizvod u skladu sa sopstvenim životnim stilom i potrebama.

Kompanija nastavlja da donosi novine i premijum iskustvo kupovine otvaranjem trećeg i najvećeg Miele Showroom-a koji se nalazi na Beogradu na vodi, na Bulevaru Vudroa Vilsona lokal 17-18. Sa mogućnostima koje nudi ovaj brend možete se upoznati i u Showroom-ovima u samom centru grada u Balkanskoj 2 i Novom Beogradu, na Bulevaru Zorana Đinđića 64a.

Dobro došli!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost