Mesara Matijević

  • (2 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Kategorije

Recenzije

Predrag Bogosavljevic
Predrag Bogosavljevic

Danas sam kupio dimljenu i svezu kobasicu, kuci probao i jednu i drugu, nemam reci apsolutno nikakve osim brasna i aleve i ko zna cega drugog mesa nigde, ovo je poslednji put da udjem u njihove mesare

  • 14-08-2019
Lela Lela
Lela Lela

Starija Gospodja koja je zaposlena u mesari Matijevic u Petrovcu na Mlavi (zaboravih da pogledam ime na akreditacionoj kartici), niskog rasta, sede kose ... Apsolutno NELJUBAZNA, BEZOBRAZNA !!! Kao da sam joj umesto 1kg virsli izmedju ostalog, trazila da odsece parce svog mesa sa noge !!! Licno joj se nisam obratila, iako to zna da bude u mom maniru, ali sam joj gestikulacijom i obracajuci se nekom u mom drustvu dala do znanja da je NELJUBAZNA. Dala je sebi za pravo da mi iste te virsle BUKVALNO BACI na vitrinu, rekavsi mi ... ' Nisam ja neraspolozena zbog vas, imam privatne probleme !' Gospodjo mesarka ... ' KUCI PA SE TRESKAJ NA SVOG MUZA I CLANOVE PORODICE, ILI NEMOJ DA DODJES DA RADIS !!! ' . Inace tamo cesto porodicno pazarimo i nikada nije bila ni normalna, daleko od ljubaznog !!! Ja psu ne bih tako bacila da jede, a posebno ne na taj nacin usluzila musteriju !! Verujem da od 'nadleznih' niko nece odreagovati, bar kritikom ili skretanjem paznje, ali sledeci put posluzicu je kobasicom u glavu !!!! SRAMOTA !!!!!

  • 27-07-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!