Mermeta design & furniture

Omladinskih brigada 86/Ž /West 65 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
M: 063/337‑331

Bez obzira da li tražite luksuzne komade nameštaja za svoj dom ili kompletna rešenja za dizajn vašeg enterijera, Mermeta je tu da vam obezbedi luksuzan i moderan prostor.

Osnovna delatnost naše firme je uređenje enterijera po želji kupca, kao i izrada ekskluzivnog nameštaja po meri.

Uređenje enterijera - ekskluzivno i funkcionalno

Nudimo mogućnost projektovanja privatnih i poslovnih prostora, uz adaptaciju postojećih rešenja ili dizajn i uređenje enterijera od nule. Kako bi se došlo do krajnjeg rezultata koji podrazumeva dobro iskorišćen prostor visokih estetskih vrednosti u skladu sa vašim potrebama usluga uređenja enterijera podrazumeva sledeće faze:

  • osmišljavanje dizajna u saradnji sa dizajnerom enterijera
  • izrada rendera i 3D modela koji omogućuju da se stekne prava slika o funkcionalnosti i estetici dizajna koji je usvojen i da se unesu dodatne korekcije ukoliko se za tim pokaže potreba
  • izrada nacrta za nameštaj po meri
  • savetovanje za odabir boja i materijala koje će se koristiti u prostoru, ali i detalja i dekoracije
  • definisanje osvetljenja

Luksuzni nameštaj

Za potpuni užitak i ekskluzivni dojam vašeg privatnog ili poslovnog prostora nudimo ekskluzivni nameštaj po vašoj želji i meri. Na raspolaganju vam je izbor rešenja iz našeg asortimana, a takođe izrađujemo i posebna rešenja i unikatne komade u skladu sa pojedinačnim zahtevima kupaca.

Ukoliko vam je potreban luksuzni nameštaj za dnevnu sobu, trpezariju, spavaću sobu ili poslovni prostor koji ne možete pronaći kod standardnih distributera nameštaja ili želite model koji će biti potpuno unikatan, na pravom ste mestu: kontaktirajte nas i rado ćemo izraditi rešenje koji će vaš prostor učiniti luksuznim i ekstravagantnim.

Izrada klub, trpezarijskih i konzolnih stolova, ali i kamina i kubusa

Kada su u pitanju klub stolovi, na raspolaganju vam je odabir velike palete kvalitetnih materijala, a naši dizajneri će vam pomoći da odaberete dizajn i dimenzije koji će biti savršeni za vaš prostor.

Za sofisticirane trpezarije, predlažemo trpezarijske stolove od kamena. Na vama je da odlučite koji ćete materijal odabrati i koje su vam dimenzije potrebne.

U našem portfoliu možete videti i moderne i ekskluzivne konzole stolove, ali i kamine i kubuse.

Za više detalja, pogledajte proizvodni portfolio na našem sajtu ili posetite naš Show Room gde su izloženi neki od naših unikatnih komada, a koji se nalazi na adresi Omladinskih Brigada 86e/2.

Na vama je samo da zamislite i naš stručni tim će vaše želje pretvoriti u realnost.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost