Merkur Osiguranje

Dragoslava Srejovića 6 
34000 Kragujevac 
T: 034/302‑798
F: 034/302‑797

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-16:00
Utorak Tu
08:00-16:00
Sreda We
08:00-16:00
Četvrtak Th
08:00-16:00
Petak Fr
08:00-16:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Pouzdan partner, više od osiguranja

Merkur osiguranje je deo Merkur Versicherung AG koji se može pohvaliti dugom tradicijom u oblasti osiguranja kao najstariji osiguravač u Austriji.

Sedište preduzeća nalazi se u Gracu, gde je Merkur Versicherung AG i osnovan, a isto se deli na 8 regionalnih upravnih centara i filijala na teritoriji cele zemlje. Merkur Versicherung AG ima oko 900 zaposlenih u Austriji, a Merkur je takođe, preko svojih ćerki firmi, zastupljen u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Češkoj. Već duže od dva veka osiguravamo čoveka i nudimo osiguravajuću zaštitu za vrednosti koje čoveku najviše znače.

Naše opredeljenje je zaštita života i zdravlja, a zdrav život definišemo kao sveobuhvatno fizičko, mentalno i socijalno blagostanje.

Merkur u Srbiji

Ponosni smo što pripadamo Merkur koncernu koji ima snažne, stabilne i dugoročne odnose na svim tržištima na kojima posluje.

Finansijska stabilnost Merkur koncerna ogleda se u sopstvenom kapitalu koji je daleko iznad tržišnog proseka. Svojom poslovnom politikom rast i razvoj smo obezbedili i u kriznim godinama i ostali pouzdan partner korisnicima i zaposlenima. Redovno ispunjavamo sve finansijske obaveze. Svi naši saradnici i korisnici znaju da mogu da računaju na nas.

Već preko dva veka pružamo sigurnost za ono najvažnije - osiguravamo život.

Naša vizija je da ponudimo i skrojimo sjajnu kombinaciju zaštite, saveta i usluge. Profesionalnim i odgovornim pristupom poslu uzvraćamo Vam poverenje koje ste nam ukazali prepustivši nam brigu za sigurnost Vaših najvećih vrednosti.

Merkur osiguranje nije osiguranje kao svako drugo, jer je za svoje osiguranike Merkur aktivan pre nego što se nešto dogodi. To znači da Merkur zajedno sa svojim osiguranicima brine o tome da sutra možete da uživate još više i duže u svom životu.

Svoju zamisao Merkur osiguranje promoviše kroz magazin Wellife. Besplatan primerak magazina možete poručiti na adresi office@merkur.rs. Drugi Vam drže predavanja, a Merkur kao partner želi da Vas podstakne na promenu stila života.

Uz Merkur možete profitirati i uštedeti. Pridružite se bonus programu Merkur osiguranja.

Merkur koncern želi da Vas inspiriše zdravim, održivim životnim stilom i pruža Vam konkretne pogodnosti koje su Vam dostupne pomoću Merkur aplikacije. To uključuje promocije i popuste kod Merkurovih partnera u sportskim trgovinama, fitnesu, wellnessu i lifestyle sektoru, te zdravstvenim uslugama.

Preuzmite Merkur aplikaciju i odmah počnite koristiti pogodnosti!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost