Medicinska biohemijska laboratorija Biotest Plus

Radnička 4/A 
21000 Novi Sad 
T: 021/2970‑733

Radno vreme

Ponedeljak Mo
07:00-20:00
Utorak Tu
07:00-20:00
Sreda We
07:00-20:00
Četvrtak Th
07:00-20:00
Petak Fr
07:00-20:00
Subota Sa
07:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku "BIOTEST" je osnovan 1997. godine u Novom Sadu. Prostire se na 400 m2 i spada u jednu od najprostranijih i najmodernijih laboratorija u Srbiji. Opremljen je najsavremenijom laboratorijskom opremom. Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi u laboratorijski informacioni sistem,što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu.

U Biotestu možete uraditi hematološke, biohemijske analize,analize hormona i tumorskih markera, nivo lekova u krvi, virusološke, imunološke, alergološke analize i sva ispitivanja iz oblasti mikrobiologije i patohistologije u skladu sa najvišim standardima laboratorijske prakse i zahtevima korisnika.

U zavodu za laboratorijsku dijagnostiku BIOTEST vršimo i analize putem PCR (Polimerase Chain Reaction) metode uz pomoć najnovije tehnologije StepOnePlus™ Real-Time PCR System, koja nam omogućava dobijanje preciznih rezultata u što kraćem vremenskom periodu.

Biotest laboratorije za svoj osnovni cilj imaju dobrobit pacijenata, što se manifestuje kroz pouzdanost ispitivanja i brzinu izdavanja rezultata. Prijatan ambijent u kojem pacijenti borave, kao i ljubaznost u pristupu svakom korisniku. Saradnju sa korisnicima karakterišu bliski profesionalni odnosi, aktivna komunikacija i mogućnost stručnih konsultacija iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse. Zadatak laboratorije je tačan i precizan nalaz o koncentraciji parametara (komponenata) u humanom biološkom materijalu, što je u funkciji postavljanja brze i tačne dijagnoze, kontroli terapije i brzom izlečenju bolesti.

Na Facebook strani možete nas naći pod imenom Biotest.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost