• MB Gamma Trade okuloplastična hirurgija i očna protetika

  4 1
  1 recenzija
  4
  5
  videcu uskoro
  Birčaninova 40 
  11000 Beograd (Savski Venac) 
  T: 011/361‑3575, 361‑7928
  M: 065/285‑2950
  F: 011/306‑5619

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  08:00-15:00
  Utorak Tu
  08:00-15:00
  Sreda We
  08:00-15:00
  Četvrtak Th
  08:00-15:00
  Petak Fr
  08:00-15:00
  Subota Sa
  ne radi
  Nedelja Su
  ne radi

  MB Gamma Trade - Medicinska očna protetika je visoko specijalizovana medicinska ustanova za oblast okuloplastične i rekonstruktivne hirurgije, medicinske očne protetike i facijalne protetike.


  MB Gamma Trade je jedina specijalistička ustanova na prostoru exSFRJ u kojoj tim doktora specijalista, protetičara, tehničara okularista i akademskih slikara pruža kompletan tretman izrade i ugradnje očnih proteza, koristeći najsavremenije tehnologije na bazi akrilatnih polimera. Proteze se izrađuju individualno, za svakog pacijenta ponaosob.


  Kada je u pitanju maksilofacijalna protetika, izrađujemo epiteze orbitalne i periorbitalne regije na bazi silikona za humanu upotrebu, kao i epiteze nosa i epiteze uva u protetskoj rehabilitaciji urođenih i stečenih malformacija.


  Naš vrhunski edukovan tim doktora specijalista obavlja, takođe, kompletan hirurški tretman u oblasti okuloplastične-rekonstruktivne hirurgije urođenih i stečenih anomalija orbitalne regije, što ovu ustanovu čini jedinstvenom u ovom delu Evrope. Stručni tim sačinjen je od doktora specijalista iz oblasti oftalmologije i otorinolaringologije, protetskih tehničara-okularista i akademskih slikara.


  Posebno bismo želeli da istaknemo rezultate u tretmanu urođenog i stečenog anoftalmusa i različitih deformiteta orbitalne i periorbitalne regije kod dece kojima se, u skladu sa najsavremenijim dijagnostičko-terapijskim protokolima, sprovodi kompletan i kvalitetan tretman.


  Osiguranici Republičkog zdravstvenog fonda Srbije, Fonda zdravstvenog osiguranja Vojske Srbije, Zdravstvenog fonda Crne Gore, kao i Zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, mogu potpuno besplatno koristiti naše usluge iz oblasti očne protetike i hirurškog tretmana u oblasti okuloplastične-rekonstruktivne hirurgije.

  Recenzije (1)

  Želite li da dodate Vašu recenziju?

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost