Marko Vukićević - izvršitelj Višeg suda i Privrednog suda u Beogradu

  • (12 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Kategorije

Adresa

U blizini
Parking
  • Ulično parkiranje:
    Zona 4 (plava)
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

vojintadic@yahoo.com
vojintadic@yahoo.com

Da može nula bila bi nula kao vrata. Ovo je smejurija, a ne javni izvršitelj. Učestvovao u liciticiji kod njega prvi put u životu. Čovek prekinuo licitaciju na nižoj sumi od one koju sam ja nudio. Tokom licitacije razgovara sa učesnicima, dogovara. Tudju imovinu potcenjuje, al sebi seče nagradu za uspešno izvršenje. To su takve zakulisne radnje da je ovde potrebnije prisustvo UKP nego bilo gde. Čekam povrat novca od jemstva, i to mesec dana (uobi;ajeno 15 dana)! Pa pokrećem salvu pravnih radnji. Kaže mi priglupa saradnica na telefon: To je naše INTERNO pravilo da držimo novac!!! Ma šta mi reče?! Videćete da ovog zulukafera, secikesu i parazita pravnog sistema dovode u vezu sa raznim spekulativnim poslovima po medijima. Neki lizač jaja aktuielnog režima.

  • 08-12-2022
Nikola Barjaktarovic
Nikola Barjaktarovic

Stoka,prevarant i lopov,obican mafijas!!!!!

  • 13-10-2022
Sanja Delic
Sanja Delic

Prevarant! Na racun koji je placen, on posle 3 godine bez obavestenja bilo kakvog blokira racun i trazi 10000din. Ne javlja se na telefone niko, on ne radi nikada (BUKVALNO) nije u kancelariji, tamo su neki ljudi koji ne smeju da se predstave, ali zato imaju sve vase licne podatke! Bravo Srbijo!

  • 01-06-2022
Miloje Bozovic
Miloje Bozovic

Javni izvršitelj Marko Vukićević je bez dostave svojih zaključaka a zatim i bez dostave tog lažnog otpravka ili falsifikata ,,rešenja o izvršenju 16 i.br.3459/15. ili 16 i.i.3459/15'.prevarom suda dobio klauzulu pravosnažnosti,zatim bez dostave zaključka o prodaji nepokretnosti,izvršio prodaju i preko privremene mere Višeg suda P 87/16. zatim je prevario i RGZ-SKN da izvrši provođenje vlasništva nepokretnosti i ako je znao da je lažna pravosnažnost,koja je 26.02.16.ukinuta,zatim je izvršio prevaru IPV (I) veća overenom izjavom od notara,koje je ukinulo rešenje o ukidanju klauzule pravosnažnosti,zatim je na osnovu dokaza sud konačno ukinuo pravosnažnost ali je izvršitelj prodao dodelio i predao nepokretnost,za koju uopšte nema ili ne postoji rešenje o izvršenju.Višem J.T. data je krivična prijava sa još tri dopune 2017godine ali nema pomaka.

  • 01-06-2021
Zoran Nikolic
Zoran Nikolic

Izvršitelj Marko Vukićević je u rešenju IIVK 1076/19 od 09.09.2021. u POUCI O PRAVNOM LEKU naznačio da se protiv nj. rešenja može podneti PRIGOVOR nadležnom sudu. Ja sam to i učinio. No, bez rešenja suda obustavljen mi je iznos koji je Izvršitelj naznačio u svom rešenju. Eto, toliko o pravu

  • 11-05-2021
NeX91 Pro
NeX91 Pro

Jeste li me obavestili sa kojim pravom i kojim resenjem ste vi meni blokirali racun? Zasto je blokiran i o necu se radi kome ide novac sa racuna? Ukoliko ne dobijem resenje i odgovor u skladu sa zakonom, sledi vam tuzba!

  • 08-05-2021
Milan Vasic
Milan Vasic

Drzite mi 2 dana racune u blokadi ne mogu osnovna sredstva za zivot da kupim iako iznos za koji me duzite nije ni 10% od iznosa koji trenutno imam na racunima. Zasto niste skinuli pa da se tuzimo dalje iako sam sve uplate odneo u infostan kako ste mi rekli!

  • 12-03-2021
Simke Danijela David Stankovic
Simke Danijela David Stankovic

Sa kojim pravom ste mi skinuli celu platu lopovi ni za odrzavanje racuna mi niste ostavili tuzicu vas.

  • 16-12-2020
Sadi Alshrafeen
Sadi Alshrafeen

Mozete mi reci radno vreme. Licno bih dosao kod vas

  • 26-05-2020
Olivera Jovanovic
Olivera Jovanovic

Danima zovem kancelariju Marka Vukicevica na fiksni broj koji stoji za pozive klijenata i niko se ne javlja. Niko se ne javlja niti u periodu od 13h do 14h kad su napisali da pricaju sa klijentima, a niti u bilo koje drugo vreme. Poslala sam im do sada dva mejla na koja nisam dobila odgovor. Iznos koji trazi ovaj izvrsitelj je previsok i nemoralan. Ne znam kako doci do njih.

  • 27-02-2020
Šolić Goran
Šolić Goran

Niko se ne javlja ni na jedan od dva telefona??? Preko dva sata pokušavam da dobijem info, bravo Srbijo.

  • 26-07-2019
Jelena Mihajlovic
Jelena Mihajlovic

Kako mogu da stupim u kontakt sa va

  • 15-11-2017
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!