• Majstor Beograd

  Matičanska 24 
  11160 Beograd (Zvezdara) 
  M: 062/444‑511

  Majstor Beograd čini tim iskusnih ljudi koji je tu da Vam u svakom trenutku pomogne. Firma pruža veliki broj usluga kada je reč o uređenju stana i svim propratnim poslovima koji idu uz ovaj zahtevni proces.

  Otvoreno svakim danom od 8 do 20h

  Firma radi svakim danom i radno vreme je od 8 do 20h. Kako bi sve funkcionisalo u najboljem redu, skladno i u dogovoru, svakog dana se može zakazati dolazak majstora. Zakazivanje se vrši u periodu od 7 ujutru do deset uveče, svakim danom. Kada će majstor tačno doći do željene adrese zavisi pre svega od toga da li je već angažovan na nekom zadatku i koliko je vremena potrebno da se vaš konkretan posao završi.

  Usluge Majstor Beograda

  Spisak usluga koje Majstor Beograd može da ponudi obuhvata one tipove posle neophodne da se uradi kompletno renoviranje stana. To zahteva vreme, iskustvo i pre svega odgovoran pristup poslu koji prati pedantan i predan rad. A to je ono karakteriše tim Majstora Beograd, o čemu svedoče i dugogodišnji zadovoljni klijenti.

  Arhitekta je tu da nadgleda poslove prilikom gradnje. Pruža stručnu pomoć od samog početka dok se sve ne realizuje. Vodoinstalater pruža pomoć i kod sitnih i kod ozbiljnijih zadataka. Poznato je da renoviranje kupatila zahteva dobru organizaciju i iskustvo, a i poslovi su zahtevni.

  Završni radovi prilikom renoviranja stana

  Renoviranje stana obuhvata i čitavu paletu završnih radova u koje spadaju keramičarski, parketarski, bravarski i stolarski poslovi. Majstor Beograd pruža kompletnu uslugu zidara i molerofarbara. Još jedna u nizu važnih usluga jeste usluga električar. Profesionalne usluge iz ove sfere pružaju se na teritoriji celog Beograda. Garancija, kvalitet i povoljne cene.

  Pored gore navedenih usluga, možete ih angažovati i za popravku svih rashladnih i grejnih uređaja od frižidera do TA peći. Firma izrađuje kompletne instalacije grejanja, a menjaju i grejne kotlove.

  Novinu u paketu usluga čine kućni poslovi koju obuhvataju rad u bašti, čuvanje dece, peglanje, čišćenje stana ili kuće.

  Brzo, odgovorno i kvalitetno sa firmom Majstor Beograd. Za sve dodatne informacije pozovite broj 062/444-511.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost