„PlanPlus“ dobitnik jubilarne nagrade Privredne komore Srbije

Objavljeno 9. januara 2019.

Beogradska firma Contrast d.o.o. dobitnik je Jubilarne nagrade Privredne komore Srbije koja se već gotovo pola veka tradicionalno, krajem godine, dodeljuje kompanijama i pojedincima koji su svojim poslovnim rezultatima i angažovanjem pružili značajan doprinos razvoju domaće privrede. 

Simbolično, u godini u kojoj je obeležen 20. jubilej projekta PlanPlus, prve digitalne mape i adresara Srbije i Crne Gore, čiji je tvorac i osnivač upravo Contrast, preduzeće za informatički inženjering iz Beograda našlo se u društvu velikih kompanija iz oblasti energetike, prehrambene i elektroindustrije, izdavaštva i drugih, među kojima se posebno ističu požarevački Bambi, izdavačka kuća Laguna, Nicefoods Restorani, Sloboda AD Čačak, Dijamant AD Zrenjanin, kao i Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu, Hotel Moskva, beogradsko Narodno pozorište, i mnogi drugi.

Podsetimo, nagrade u vidu svečane povelje Privredne komore Srbije ustanovljene su 1969. godine i dodeljuju se istaknutim privrednim subjektima, kompanijama, institucijama i pojedincima za postignute rezultate u privređivanju, unapređenju menadžmenta, inovativnosti i opštem jačanju pozicije srpske privrede na međunarodnom tržištu.