„PlanPlus“ dobitnik jubilarne nagrade Privredne komore Srbije

Beogradska firma Contrast d.o.o. dobitnik je Jubilarne nagrade Privredne komore Srbije koja se već gotovo pola veka tradicionalno, krajem godine, dodeljuje kompanijama i pojedincima koji su svojim poslovnim rezultatima i angažovanjem pružili značajan doprinos razvoju domaće privrede.

Simbolično, u godini u kojoj je obeležen 20. jubilej projekta PlanPlus, prve digitalne mape i adresara Srbije i Crne Gore, čiji je tvorac i osnivač upravo Contrast, preduzeće za informatički inženjering iz Beograda našlo se u društvu velikih kompanija iz oblasti energetike, prehrambene i elektroindustrije, izdavaštva i drugih, među kojima se posebno ističu požarevački Bambi, izdavačka kuća Laguna, Nicefoods Restorani, Sloboda AD Čačak, Dijamant AD Zrenjanin, kao i Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu, Hotel Moskva, beogradsko Narodno pozorište, i mnogi drugi.

Podsetimo, nagrade u vidu svečane povelje Privredne komore Srbije ustanovljene su 1969. godine i dodeljuju se istaknutim privrednim subjektima, kompanijama, institucijama i pojedincima za postignute rezultate u privređivanju, unapređenju menadžmenta, inovativnosti i opštem jačanju pozicije srpske privrede na međunarodnom tržištu.

20190109_111217
Tagovi