Logopedsko edukativni centar Čabarkapa

Dimitrija Tucovića 18 /12 
11120 Beograd (Zvezdara) 
T: 011/425‑3551
M: 066/827‑9797

Radno vreme

Ponedeljak Mo
10:00-18:00
Utorak Tu
10:00-18:00
Sreda We
10:00-18:00
Četvrtak Th
10:00-18:00
Petak Fr
10:00-18:00
Subota Sa
10:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Sumnjate da Vaše dete ima govorno-jezički poremećaj ili ste primetili da odstupa u odnosu na vršnjake ili već ima dijagnozu nekog od govorno-jezičkih poremećaja? Tražite logopeda koji će da uradi procenu, postavi dijagnozu ili obavlja logopedski tretman? Tražite logopeda koji će logopedski tretman da obavlja isključivo individualno? Neko od dece iz Vaše neposredne okoline kasni u progovaranju, ne izgovara pravilno glasove, ne drži pravilno olovku, ima probleme u školi ili ne čita i ne piše dovoljno dobro za svoj uzrast?

Rešenje za neke od navedenih problema možete dobiti u Logopedsko edukativnom centru Čabarkapa. Multidisciplinarnom procenom (logoped, reedukator psihomotorike, psiholog) dobićete kompletnu sliku o razvoju Vašeg deteta koja podrazumeva govorno-jezički, psihomotorni i socioemocionalni razvoj. S toga je ključ rada multidisciplinarni pristup, gde se problem sagledava na celovit i sveobuhvatan način. Svaka struka nailazi po svojoj prirodi na ograničenja, te je ideja Logopedsko-edukativnog Centra Čabarkapa da tu, gde se nalazi granica ekspertize jednog profesionalca, tretman ne prestaje već biva dopunjen znanjem kolega iz drugih struka.

LEC Čabarkapa čini tim sastavljen od stručnjaka različitih profila. Stručni tim čine logopedi, reedukatori psihomotorike, senzorni integrator, psiholog i defektolozi različitih profila (surdoaudiolog, somatoped).

Logopedske tretmane obavljaju logopedi sa iskustvom u radu sa decom koja imaju različite govorno-jezičke poremećaje. Pored logopedskog tretmana, Centar Čabarkapa nudi i tretmane reedukacije psihomotorike, tretmane senzorne integracije, psihološke tretmane, somatopedske tretmane i surdoaudiološke tretmane.

Profesionalnost, odgovornost, kvalitet rada, zadovoljstvo i poverenje korisnika naših usluga, naši su prioriteti i imperativi u radu.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost