Logopedski centar Logopedilište

Omladinskih brigada 4 /I sprat/stan 2 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/228‑3040
M: 064/262‑7822

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-20:00
Utorak Tu
08:00-20:00
Sreda We
08:00-20:00
Četvrtak Th
08:00-20:00
Petak Fr
08:00-20:00
Subota Sa
08:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Добродошли у Логопедилиште!

Логопедилиште је место где семе језика садимо на плодном тлу позитивних емоција и потом заливамо великим количинама стручности и љубави док не узрасте у велико дрво функционалне комуникације чије плодове свако са уживањем једе.

Посао логопеда је веома широк и обухвата читаву лепезу поремећаја, сметњи или кашњења у развоју језичких вештина, говора, читања, писања и комуникације уопште. Они се могу јавити на било ком узрасту у животу стварајући веће или мање изазове и самим особама које су њима погођене али и особама из њиховог окружења.

Међу одраслима и децом у Логопедилишту наћи ћете оне који имају дијагнозе аутизма, первазивног развојног поремећаја, развојне дисфазије, дислалије, дизартрије, дислексије, дисграфије, муцања, вербалне апраксије, недовољне менталне развијености, поремећаја пажње, афазије... Међутим, ми њих видимо као Марка, Андреју, Михаила, Ђолета, Теу, Вању, Нецу, Лазу, Лепосаву... Свако од њих је прича за себе, посебна личност са својим јединственим особинама, која живи у само њему специфичном окружењу и напредује само њему својственим темпом.

Поштујући индивидуалност сваког људског бића са којим се сусрећемо, сталним праћењем најновијих достигнућа из струке, континуираним осавремењивањем и прилагођавањем опреме, метода и материјала за рад ми се трудимо да приступамо особи и као појединцу и као друштвеном бићу, подстичући развој и учвршчивање комуникације и пружајући подршку у примени наученог у природном окружењу. Омогућавајући особи да комуницира и тако искаже и са другима подели своје потребе, мисли и осећања стварамо виши ниво инклузије у друштву и у многоме повећавамо њихову самосталност и квалитет живота.

Тимски рад је оно чиме се поносимо. Наш тим стручњака чине посвећени терапеути који поседују дугогодишње искуство у раду и са пуно љубави, стрпљења и професионалности приступају раду. У оквиру нашег тима налазе се логопеди, сурдоаудиолог, олигофренолог, соматопед, психолог, музички педагог и драмски педагог. Сви су они спремни да дају свој допринос превазилажењу изазова са којима се сусрећете.

У складу са својим потребама, код нас можете одабрати неке од следећих типова услуга:

 • Индивидуални логопедски рад са децом
 • Индивидуални логопедски рад са одраслима
 • Саветодавни рад са породицом
 • Саветодавни рад са наставницима
 • Саветодавни рад са васпитачима
 • Радионица фине моторике
 • Музичка радионица
 • Радионица социјалних вештина
 • Реедукација психомоторике
 • Терапија сензорне интеграције
 • Програм учења говора тела

Опширније информације можете пронаћи на нашем сајту www.logopediliste.rs

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost