Lightology LAB - dekorativna rasveta

5 1
1 recenzija
Mišarska 8 
11000 Beograd (Vračar) 
T: 011/3220‑490, 3220‑377

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-17:00
Utorak Tu
09:00-17:00
Sreda We
09:00-17:00
Četvrtak Th
09:00-17:00
Petak Fr
09:00-17:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Kompanija LIGHTOLOGY LAB je osnovana u junu 2015., ali iza sebe ima bogato iskustvo od preko deceniju i po, nasleđeno od prethodne firme LIGHTOLOGY. Osnovno obeležje kako prethodne, tako i nove firme je pružanje usluga ‘’svetlosnog rešenja’’, pored prodaje samih svetiljki.

Ono što nazivamo svetlosnim rešenjem, podrazumeva izradu projekata rasvete po meri kupca, integrisanje svetlosti i arhitekture, stvaranje kulture svetla.

Imamo najširu ponudu ekskluzivne rasvete (nudimo kompletan katalog preko 40 stranih firmi), stručan i obrazovan kadar. Iskustvo stečeno višegodišnjim prisustvom na domaćem i međunarodnom tržištu, izdvaja nas od ostalih.

Pratimo brendove koje zastupamo i sledimo njihovu poslovnu filozofiju. U mogućnosti smo da klijentima pružimo i ‘’custom made’’ usluge. Pouzdan smo partner i poštujemo rokove, što je u našem poslu od velikog značaja, iako nekad to nije najbolje rešenje za nas, mi dajemo najbolji mogući servis.

Ponudom najekskluzivnijih brendova, uspeli smo da klijentima pružimo utisak prestiža, jedinstven osećaj da u svom prostoru poseduju ‘’ikone dizajna ‘’.

Showroom i kancelarija smešteni su u samom centru grada. Dostupni smo klijentima za svaku vrstu stručne pomoći i saveta.

I ubuduće ćemo inspiraciju nalaziti u načinu na koji svetlost oblikuje našu stvarnost i utiče na naš svakodnevni život, a to rasveta koju nudimo upravo čini.

Rado istražujemo bezbrojne mogućnosti, nove tehnologije koja nas podstiču da imamo sve efikasnija rešenja.

Naša misija je da kreiramo lepše, uzbudljivije i inspirativnije okruženje. Mi volimo to što radimo i uživamo u svakom koraku na ovom predivnom putovanju.

Recenzije (1)

Lightology LAB - dekorativna rasveta
5
5
Jedan od najlepsih prostora u gradu! Fantastican izbor rasvete najboljih svetskih dizajnera i proizvodjaca. Strucno, ljubazno i usluzno osoblje su posebna prica. Svaka cast!
Nenad

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost