• Laše - prirodna i eko kozmetika

  Tošin bunar 142 
  11070 Beograd (Zemun) 
  M: 064/2732‑479

  U Zemunu, mirnom delu Beograda, nalazi se jedinstvena radionica u kojoj nastaje unikatna, prirodna i potpuno ekološka kozmetika. Naša ponuda menja se, širi i prilagođava jedinstvenim potrebama svakog klijenta i u skladu sa tim ponudićemo Vam proizvod namenjen i prilagođen upravo Vama.

  U ponudi Laše kozmetike mogu se pronaći različite kreme, sapuni, melemi, mleka i puteri za telo napravljeni od kvalitetnih sirovina organskog porekla. Proizvodi su napravljeni na bazi hladno ceđenih biljnih ulja, etarskih ulja, hidrolata, biljnih putera i aktivnih prirodnih supstanci.

  Pravilnim izborom kozmetike, prilagođene potrebama upravo Vaše kože, postižu se optimalni rezultati u nezi, sprečavanju i otklanjanju različitih vrsta problema sa kožom. Korišćenjem prirodne kozmetike čuvate ne samo sebe, već i prirodu oko nas od štetnih hemijskih supstanci prisutnih u većini konvencionalnih kozmetičkih proizvoda.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost