Laboratorija Dia Lab

Spasovdanska 8/B 
11030 Beograd (Čukarica) 
T: 011/2512‑659, 2512‑955
M: 064/2500‑470

Radno vreme

Ponedeljak Mo
07:00-20:00
Utorak Tu
07:00-20:00
Sreda We
07:00-20:00
Četvrtak Th
07:00-20:00
Petak Fr
07:00-20:00
Subota Sa
07:00-15:00
Nedelja Su
07:30-14:30

Kategorije

Dia Lab je osnovan 2003. godine kao biohemijska laboratorija. Od tada smo rasli i razvijali se, pa tako danas poslujemo na pet lokacija i imamo preko 30 stalno zaposlenih lekara i laboratorijskih tehničara. Konstantno smo radili na usavršavanju, kako bismo svojim pacijentima pružili sveobuhvatnu laboratorijsku dijagnostiku visokog kvaliteta. Naše osoblje je uvek na raspolaganju u pogledu konsultacija i tumačenja rezultata.


Vrhunska opremljenost, visoko stručan kadar, kao i sprovođenje kontrole kvaliteta omogućavaju da Dia Lab pacijentima i njihovim lekarima garantuje za tačnost rezultata. Dia Lab laboratorija za kliničku biohemijsku, hematološku i mikrobiološku dijagnostiku pruža pacijentima širok spektar standardnih i specifičnih laboratorijskih analiza koje pokrivaju sve oblasti medicine, u skladu sa svetskim standardima savremene laboratorijske dijagnostike.


Vizija Dia Lab laboratorije jeste da predstavlja sinonim za laboratorijsku dijagnostiku i bude prepoznatljiva na tržištu po specifičnom programu kvalitetnog pružanja usluga kao laboratorija koja se izdvaja stručnošću, sposobnošću, brzinom i kvalitetom. Misija nam je da zadovoljimo potrebe svih interesnih grupa: pacijenata, zaposlenih, kao i poslovnih partnera.


Vrednosti koje negujemo su:

  • Kvalitet usluga
  • Stručnost zaposlenih
  • Opremljenost laboratorija
  • Izvrsnost u pružanju laboratorijskih usluga
  • Organizovanost i fleksibilnost zaposlenih
  • Partnerstvo sa lekarima, pacijentima i drugim saradnicima.


Na lokaciji na Vračaru nalazi se poliklinika Dia Lab koja, pored usluga biohemijske, mikrobiološke i hematološke dijagnostike, nudi pacijentima i preglede lekara specijalista. Na ovaj način se trudimo da naše usluge obogatimo, učinimo kompletnim i istovremeno olakšamo svojim pacijentima.


Zadovoljstvo pacijenata i poverenje, koje nam godinama ukazuju, predstavljaju našu najveću nagradu i cilj da istrajemo i nastavimo razvoj i usavršavanje.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost