Kumont - proizvodnja ALU i PVC stolarije

Žitomislićka 10 /lokal 3 
11030 Beograd (Čukarica) 
T: 011/239‑3347
M: 063/449‑234

Kategorije

Preduzeće Kumont osnovano je 2005. godine, a osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja građevinske stolarije. Odluka da pokrenemo proizvodnju PVC i ALU stolarije podstaknuta je uvidom u potrebe krajnjih potrošača za zamenom stare i dotrajale stolarije kojoj je istekao vek trajanja, kao i razvojem građevinarstva kao grane u nagloj ekspanziji.

Zahvaljujući upornosti i znanju, kao i kvalitetnom kadru sačinjenom od menadžmenta i radnika, uspeli smo da se visoko pozicioniramo na tržištu. Osnovni moto našeg poslovanja je kvalitet i zadovoljan kupac i upravo to je bila jedina reklama u toku svih ovih godina, koja nam je donela na hiljade zadovoljnih kupaca, a kasnije i prijatelja naše kuće.

Proizvodnja se odvija u hali površine 300 m2, opremljenoj savremenom linijom za proizvodnju PVC stolarije. U procesu proizvodnje koriste se isključivo repromaterijali iz Nemačke, kao što su VEKA pvc profili, Sigenia Aubi okovi, Wurth i sl. Zahvaljujući tome, u mogućnosti smo da našim kupcima ponudimo garanciju u trajanju od 10 godina na kompletan proizvod.

Pozivamo Vas da svratite do nas i ako želite, lično prisustvujete izradi Vaše stolarije.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost