Škole računara Kraljevo

Filter

Škole računara Kraljevo

Škole računara bave se obukom početnika koji nisu nikada radili na računaru, kao i obukom polaznika koji žele da unaprede svoje znanje. Obuka je uglavnom organizovana kroz IT kurseve koji u zavisnosti od nivoa znanja koje se stiče, mogu trajati od 4 do 6 nedelja za osnovni nivo znanja rada na računaru, pa i 6 meseci ili godinu dana za kurseve naprednog znanja iz oblasti programiranja ili web dizajna. Osnovna obuka rada na računaru podrazumeva sticanje znanja iz najvažnijih računarskih programa u Windows okruženju: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Internet. Pored osnovnih kurseva za rad na računaru, škole organizuju kurseve iz oblasti programiranja i to: C, C++, Visual Basic, Java, Java Scriptt, PHP, Delphi,  kurseve u domenu web programiranja kao recimo: HTML5, CSS, WordPress, Joomla. Takođe, vrlo popularni su kursevi za web dizajn - Adobe paket, koji podrazumeva obuku za Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, ActionScript 3, grafički dizajn: CorelDraw, QuarkPress, zatim Autodesk obuke: 3D Studiomax, AutoCAD, animacija i vizuelzacija, obuka za pravljenje igrica za Android i za iPhone, kao i obuka za neizostavni SEO i mnogi drugi kursevi iz oblasti IT-a.

Najčešće postavljana pitanja

  • Kako se izvodi obuka IT kurseva?
  • Osnovni kursevi za rad na računaru se klasično održavaju u učionicama gde iskusni predavači održavaju časove obuke u manjim ili većim grupama polaznika. Međutim ukoliko već imate osnovna znanja i želite da naučite web dizajn ili neki programski jezik, ovakvi kursevi se sve više izvode online gde se sa predavačima prolazi kroz različite oblasti putem odabrane online platforme i dobijaju se lekcije i zadaci koje sami radite kod kuće, sami birate vreme koje Vama odgovara, dok su predavači uvek dostupni da odgovore na Vaše nedoumice i pitanja, bilo samostalno ili kroz organizovanje različitih grupa.
  • Koja je cena IT kurseva?
  • Cene kurseva rada na računaru za osnovni nivo znanja kreću se od 80 do 100 evra. Međutim, kada je reč o cenama kurseva iz programiranja, web i grafičkog dizajna ili SEO, cene se razlikuju u zavisnosti od nivoa znanja koji se stiče i oblasti koju izaberete. Tako, recimo cena kursa za HTML i CSS iznosi od 400 do 500 evra, dok za kurseve programiranja treba izdvojiti znatno više, cena se kreće od 1200 evra, u proseku ovakvi kursevi traju i znatno duže i podeljeni su po nivoima znanja na početni, srednji ili napredni.
Niste pronašli firmu koju ste tražili?

Upis novih objekata na PlanPlus je uvek dobrodošao.