Auto škole Kragujevac

Filter

Auto škole Kragujevac

Kako najlakše do vozačke dozvole? Pronađite vama najbližu auto školu i saznajte više o teorijskoj i praktičnoj obuci kandidata za polaganje vozačkog ispita, kako za B kategoriju, tako i za A, AM, A1, A2, B, BE, C1, C, C1E, CE, D, DE i F kategoriju. Informišite se o zvaničnim testovima za polaganje pismenog dela vozačkog ispita, učite i rešavajte testove online. Saznajte više o praktičnom delu obuke koja će vam omogućiti da prođete mnoge saobraćajne situacije, kako u gradskoj vožnji, tako i u vožnji van grada, kao i voznom parku auto škola za polaganje vozačkog ispita, postanite vozač motora, automobila, autobusa ili kamiona uz jednostavnu pretragu ponude i cena.

Najčešće postavljana pitanja

  • Koliko bodova je potrebno da bi se položio teorijski test?
  • Za uspešno polaganje teorijskog testa potrebna je tačnost odgovora od najmanje 85%, odnosno 85/100 poena.
  • Da li mogu da biram na kom automobilu želim da učim vožnju?
  • Za razliku od nekih ranijih vremena kada se vožnja polagala isključivo na „fići“, „jugu“ ili „golfu 2“, auto škole danas u svom voznom parku imaju veliki izbor modela na kojima je moguće odraditi praktični deo obuke. Treba imati u vidu da u zavisnosti od modela, jačine i starosti vozila može zavisiti i cena praktične obuke.
  • Koliko košta vozačka obuka za B kategoriju?
  • Vozačka obuka sastoji se iz teorijskog i praktičnog dela u trajanju od ukupno 80 časova (2x40), nakon čega sledi teorijski i praktični ispit. I dok su cene ispita fiksne i standardizovane, cena same obuke može se razlikovati među auto školama. Na cenu obično utiče i tip automobila koji polaznik odabere za polaganje pri upisu u auto školu. Ukupni troškovi polaganja vožnje za B kategoriju kreću se najčešće između 70 000 i 80 000 dinara.
  • Koliko traje obuka za vožnju?
  • Optimalno vreme za prolazak celokupne vozačke obuke je oko tri meseca. Teorijski deo obuke sastoji se od 40 časova u trajanju od 45 minuta, nakon čega sledi test. Nakon položenog teorijskog testa sledi praktični deo obuke koji podrazumeva takođe 40 časova vožnje u trajanju od 45 minuta. Nakon završetka praktičnog dela, zakazuje se polaganje vožnje pred komisijom.
  • Koliko važi položeni teorijski test?
  • Iz različitih objektivnih ili subjektivnih razloga vozačka obuka se nekada može odužiti. Važno je znati da nakon položenog teorijskog testa polaznik ima 18 meseci na raspolaganju da položi i praktični deo. U suprotnom, moraće ponovo da polaže teoriju.
Niste pronašli firmu koju ste tražili?

Upis novih objekata na PlanPlus je uvek dobrodošao.