Konica Minolta Poslovna Rešenja SE d.o.o.

Bulevar Milutina Milankovića 11/A 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/414‑1971
F: 011/269‑1606

Konica Minolta Poslovna Rešenja SE deo je grupacije koja posluje širom sveta od 2003. godine. Osnovna usluga kompanije predstavlja organizovanje i optimizaciju infrastrukture za štampanje koja će odgovarati specifičnim potrebama konkretnog preduzeća. Mi vam možemo ponuditi rešenje koje je prilagođeno potrebama upravo vaše kompanije, čime se sprečava nepotrebno rasipanje vremena i resursa i povećava efikasnost. Naša rešenja obuhvataju kompletnu infrastrukturu za štampanje, uključujući skeniranje i procese kao što je automatska isporuka potrošnog materijala.

Kao logičan nastavak usluge, Konica Minolta nudi vam IT rešenja, kao i rešenja za efikasan nadzor i sigurnost vaših ljudi, objekata i infrastrukture. U pitanju su inteligentna video rešenja koja kombinuju različite vrste podataka: termalne kamere, kontrola pristupa, praćenje slike i procesa i kamere za nadzor. Naša rešenja efikasna su u različitim oblastima, smanjuju potrebu za ljudskom intervencijom i imaju višestruku namenu.

Konica Minolta nudi niz rešenja kako biste svoje radno okruženje digitalizovali i na taj način postigli optimalnu efikasnost u poslovanju. Naša rešenja za digitalnu kancelariju uključuju mobilnu štampu, multilokacijsku štampu, optimizovane print servise, pametne cloud servise, kao i upravljanje infrastrukturom štampe, korisnicima i troškovima.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost