Kompanija Agromarket - pesticidi, semenska roba i garden uređaji

  • (0 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Opis

Kompanija Agromarket doo iz Kragujevca, tri decenije nakon osnivanja, izrasla je u najvećeg snabdevača tržišta pesticidima, vodotopivim i folijarnim đubrivima, semenske robe, kao i garden uređaja u celom regionu.

Ove rezultate kompanija Agromarket je ostvarila dugogodišnjim razvojem svoje distributivne mreže koja je dobro organizovana i pozicionirana i predstavlja značajnu konkurentsku prednost. Distribucija proizvoda se odvija kroz rad Logističkog centra Inđija (otvoren 2018.) kojim je pokrivena distribucija na području Vojvodine (Distributivni centri Beograd, Sombor, Subotica, Zrenjanin i Sremska Mitrovica), kao i 3 distributivna centra na prostoru centralne i jugoistočne Srbije (Kragujevac, Valjevo, Niš). Razvoz proizvoda se svakodnevno obavlja do preko 4000 poslovnih partnera - poljoapoteka, prodavnica specijalizovane robe, garden objekata, hipermarketa, kao i poljoprivrednih gazdinstava, malo i veleprodajnih objekata, od čega više od 2000 poljoprivrednih apoteka, poljoprivrednih imanja i zemljoradničkih zadruga, više od 100 hipermarketa i oko 1000 objekata koji prodaju garden proizvode. Van granica Srbije, kompanija Agromarket distribuciju proizvoda organizuje kroz predstavništva u Bosni i Hercegovini (Bijeljina, Banja Luka, Sarajevo), Crnoj Gori (Danilovgrad), Sloveniji (Ljubljana) i teritoriji Kosova (Priština), a vrše se pripreme i za otvaranje Distributivnog centra u Rumuniji (Bukurešt). Više od 100 dostavnih vozila tokom godine pređe preko 3 miliona kilometara isporučujući visokokvalitetne domaće i inostrane proizvode.

Prikaži još
Kategorije

Adresa

Gradski prevoz
Napiši recenziju

Ocena:

Galerija
Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!