Knjižara Beli slon - Pulse Rančevi ovlašćeni distributer

Dr Petra Markovića 3 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/2272‑080

Radno vreme

Ponedeljak Mo
07:30-20:30
Utorak Tu
07:30-20:30
Sreda We
07:30-20:30
Četvrtak Th
07:30-20:30
Petak Fr
07:30-20:30
Subota Sa
09:00-17:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Brend PULSE bavi se proizvodnjom torbi, školskog pribora i kancelarijskog materijala.

Nastao je 2009. godine kao odgovor na nedostatak tržišne ponude kvalitetnih i istovremeno finansijski pristupačnih školskih rančeva. Deceniju kasnije, ne odustajemo od ideje funkcionalnog dizajna i vrhunske izrade koji je prepoznat od strane potrošača.

Vrhunska izrada - Svi rančevi za školu Pulse rančevi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala za zagarantovanu dugotrajnost i udobnost pri upotrebi proizvoda. Poseduju “Reach” sertifikat koji osigurava zdravstvenu ispravnost materijala, što znači da se pri izradi koriste provereni materijali bez PVC-a koji zadovoljavaju sve EU standarde.

Funkcionalan dizajn - Svakodnevno radimo na unapređenju dizajna. Posebnu pažnju usmerili smo na funkcionalnost proizvoda i krajnje iskustvo potrošača što je prepoznalo i potvrdilo preko 200 000 zadovoljnih korisnika. U našoj ponudi mogu se pronaći vrhunski anatomski, školski, sportski, planinarski rančevi i druga oprema.

Garancija kvaliteta - Pulse torbe, rančevi i pernice imaju garanciju u trajanju od 2 godine na sve rančeve, torbe i pernice.

Garancija dobrih cena - kupci biraju Pulse opremu jer po optimalnoj ceni dobijaju proizvod vrhunske izrade koji garantuje dugotrajnost proizvoda.

Dostupnost - Tokom godina, razvili smo saradnju sa preko 200 prodavnica i knjižara u zemlji i regionu. Oni čine prodajnu mrežu zahvaljujući kojoj Pulse proizvode lako možete pronaći u svom gradu. Ukoliko želite da pogledate celokupan asortiman, posetite našu internet prodavnicu: pulseserbia.com/internet-prodavnica

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost