Knauf Srbija

Batajnički drum 16/B 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/207‑4500, 2074‑522
M: 063/1010‑100
F: 011/207‑4552

Knauf je lider u proizvodnji građevinskih materijala i sistemskih rešenja, kao i svetski priznati brend. Sa preko 200 fabrika i 26 000 zaposlenih, Knauf neprestano ispunjava zahteve tržišta i kupaca.

Ipak, stručnost nije stigla preko noći. 85 godina stalnog usavršavanja i potraga za boljom i efikasnijom proizvodnjom su omogućili kompaniji Knauf da postane sinonim za gips u građevinskoj industriji. Sve je počelo davne 1932. godine kada su braća Alfons i Karl Knauf uspeli da dobiju prava na nalazište gipsa i godinu dana kasnije otvorili svoju prvu fabriku gipsa u oblasti Perl u Nemačkoj, gde se i danas nalazi. Međutim, najveće dostignuće je postignuto u današnjem sedištu Knauf grupacije, nemačkom gradu Iphofen. Brojne inovacije u građevinskoj industriji i jedinstven kvalitet proizvoda su omogućili Knauf-u da postane ono po čemu je danas poznat – neprikosnoveni lider u proizvodnji i inovaciji građevinskih materijala i svetski priznati brend.

Shvatajući značaj i potencijal tržišta istočne Evrope, Knauf je 1989. odlučio da preusmeri svoje poslovanje ka tom pravcu. Srbija se nalazi na mapi Knauf korporacije od 1995. godine kada je u Beogradu osnovana firma Knauf. Od 2008. godine, fabrika praškastih proizvoda Knauf Zemun uspešno doprinosi celokupnom uspehu kompanije. Danas fabrika pravi preko 50 proizvoda - lepkova za keramiku, lepkova za fasade, maltera, glet masa, fuga, cementnih i gipsanih estriha. Sistem upravljanja proizvodnjom je jedan od najsavremenijih u ovom delu Balkana, sa 0% učešća ljudi u procesu proizvodnje. Ovakav pristup omogućava ono što i čini Knauf brend najboljim na svetu u ovom segmentu proizvodnje: kvalitet bez kompromisa.

Odgovaranje na zahteve tržišta i kupaca kvalitetnim proizvodima se pokazala kao dobitna kombinacija za sve – kupci dobijaju proizvode sa kojima mogu da završe svoje projekte na najbolji mogući način, a Knauf ispunjava svoje obaveze kao lider u građevinskoj industriji.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost