Karavan Inn Hostel

Bulevar kralja Aleksandra 60 
11000 Beograd (Zvezdara) 
T: 011/408‑2278
M: 061/201‑2632

Kategorije

Karavan Inn hostel smešten je na izuzetnoj lokaciji, u Bulevaru kralja Aleksandra br. 60. Zahvaljujući tome, naši gosti nalaze se u srcu gradskih dešavanja, ali takođe imaju i potpuni mir, kojem doprinosi predivan pogled na Tašmajdanski park. Hostel ima odličnu povezanost sa svim delovima Beograda i linijama gradskog prevoza, a sve što naši gosti žele da posete nalazi se na udaljenosti od svega nekoliko minuta hoda.

Hostel poseduje pet komfornih i moderno opremljenih soba, dizajniranih da gostima pruže udobnost doma. Kapacitet hostela je 26 ležaja, a tu je i prostrani salon pogodan da posluži kao konferencijska sala. Sve sobe su klimatizovane i poseduju kupatilo, toplu vodu, WiFi i kablovsku TV. Takođe, u okviru hostela nalazi se i moderno opremljena kuhinja, koja će Vam omogućiti pripremu hrane.

Ljubazno i profesionalno osoblje Karavan Inn hostela govori nekoliko stranih jezika i rado će Vam pružiti sve informacije o aktuelnim dešavanjima u gradu, kao i preporuke za najbolje restorane, šoping centre i klubove. Tu smo da Vam pomognemo da najlakše i najbrže stignete do željene lokacije, a naša recepcija radi 24h dnevno. Gostima su na raspolaganju i usluge pranja veša, naručivanja doručka i sl.

Pristupačne cene i odličan odnos cene i kvaliteta dovoljan su razlog da odsednete u Karavan Inn hostelu. Cene su fleksibilne, a za grupe i agente nudimo brojne pogodnosti i popuste tokom cele godine. Smeštaj u našem hostelu možete rezervisati online, putem emaila ili jednostavnim telefonskim pozivom.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost