Kancelarijski i konferencijski nameštaj Delight Office Solution

Omladinskih brigada 90/V 
11073 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/414‑9200

Delight Office Solution je kompanija specijalizovana za opremanje, dizajn i projektovanje poslovnih enterijera, kao i izvođenje završnih radova u građevinarstvu. Sa kancelarijama u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji pruža izuzetan kvalitet proizvoda, vrhunsku uslugu i postprodajnu podršku u celom regionu.

Kompanija je osnovana pre više od dve decenije i od tada konstantno unapređuje svoju ponudu proizvoda i usluga, da bi danas bila kompanija koja može da ponudi svojim klijentima kompletno poslovno rešenje kreativno, praktično i isplativo, i to od najmanjih porudžbina do najvećih projekata. Kompletno rešenje za opremanje poslovnog i kancelarijskog prostora je postao sinonim za kompaniju Delight.

Svi ovi elementi predstavljaju posvećenost i odlučnost kojim Delight pre svega nudi znanje i iskustvo u opremanju i dizajnu poslovnih enterijera, kako bi kreirali radni prostor budućnosti u kojima zaposleni uživaju dok rade.

Kompanija Delight je zahvaljujući konstantnim unapređenjem organizacione strukture, menadžmenta, poslovnog software-a, kao i svim aspektima poslovanja postala nosilac ISO 9001:2008 setifikata za sistem upravljanja menadžmentom organizacije.

Iz širokog asortimana proizvoda izdvajamo:

  • Kancelarijski i premium office nameštaj
  • Podne i zidne obloge
  • Pregradne zidove i staklene panele
  • Dizajnirani nameštaj
  • Osvetjenje
  • Lounge & Home nameštaj

Zvanični brendovi i partneri:

Steelcase, Interface, Deko, Sinetica, OrangeBox, Coalesse

Posetite nas u izložbenom salonu u ul. Omladinskih brigada 90V, na Novom Beogradu i uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost