Kafe poslastičarnica City Angel

Katanićeva 16 
11000 Beograd (Vračar) 
T: 011/770‑2272, 3083‑011

Posle Beča i Moskve, jedinstveni luksuzni ukus Juius Meinle Premium 1862 u Beogradu u City Angel caffe-u. Prepustite se pravom užitku u jedinstvenom enterijeru, spoju modernog dizajna i autentičnih antikviteta iz Francuske, Nemačke, Austrije.

U neposrednoj blizini jednog od trenutno najatraktivnijih mesta u gradu, platoa kod Hrama na Vračaru u Beogradu, smeštena je kafe-poslastičarnica “City Angel”.

Kad prvi put priđete ovom mestu stiče se utisak da je uređeno u modernom stilu, ali čim malo bolje pogledate zapazićete retro detalje, koji ovom lokalu daju šmek. Lampe i lusteri su nabavljani po antikvarnicama. Starinski zidni sat, figurice anđelčića, detalji su koji oslikavaju enterijer, mesto je otvoreno 2010. godine i u potrazi su za još nekim detaljima koji će dodatno obogatiti prostor.

Najupadljiviji deo lokala je šank sa zlatnim okvirima, koji je specijalno rađen kao replika jedinog takvog u Evropi, koji se nalazi u Rimu.

Ono što bi ovde obavezno trebalo da probate je espreso. Kafa se melje u novim aparatima, onog momenta kada je poručite, bez taloženja, i razlika u ukusu se oseti. Ukoliko volite nešto slađe kafe probajte karamel makijato ili moku, kafe s alkoholom ili monini sirupima.

Svi kolači su odlični, a najtraženiji su čokoladni mus, “čizkejk”, čoko-višnja i moka. Osim kolača u ponudi su i sladoled i kupovi.

Radno vreme je od 7.30 do 24.00.

Ovo je mesto na koje možete da odete i da se zaista ispričate sa nekim, jer je muzika lagana, uglavnom ambijentalna. Ukoliko ipak idete bez društva na raspolaganju su vam dnevna štampa i časopisi, bežični internet i TV plazme.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost