• JUG Enterijer - projektovanje, izgradnja i adaptacija poslovnih i stambenih prostora

  Milana Srdoča 42 
  11160 Beograd (Zvezdara) 
  T: 011/400‑7590
  M: 065/8830‑645

  Preduzeće JUG pruža usluge projektovanja, izgradnje i adaptacije poslovnih i stambenih prostora više od jedne decenije. Sa JUG preduzećem adaptacija stana biće laka, i predstavljaće Vam pravo zadovoljstvo.

  Stručan i iskusan tim ljudi nudi klijentima najbolja moguća rešenja poštujući njihove potrebe i standarde. Fokus rada je u oblasti inžinjeringa, projektovanja i konsaltinga. Zahvaljujući visokom kvalitetu usluga, izgradili su široku mrežu klijenata sa kojima se ostvaruje iskren i profesionalan odnos.

  Kvalitet i profesionalizam na prvom mestu

  Podržavaju i vrednuju rad mladih, tako da su razvili dugogodišnju uspešnu saradnju sa srednjom građevinskom školom, čijim je učenicima omogućeno obavljanje prakse i mnogobrojne stipendije. Sa druge strane, jedna od užih specijalizacija je i postavljanje pločica, pa ne treba da čudi i činjenica da se uvek neko iz kompanije nalazi na čelu žirija, na državnom takmičenju mladih keramičara.

  Cilj kompanije jeste da poštujući date rokove napravi usklađenu kombinaciju ličnih sposobnosti i veština zaposlenih kako bi se klijentima pružila usluga vrhunskog kvaliteta. Renoviranje stana, keramičarski i molerski radovi, postavljanje vodoinstalacija i elektroinstalacija samo su deo usluga koje ovo preduzeće možete angažovati.

  Renoviranje stana na pravi i najisplativiji način

  Vizija preduzeća JUG predstavlja želju da Vaš dom ili poslovni prostor učini lepšim i funkcionalnijim, pri čemu će Vam dati prava rešenja i savete kako biste Vaše renoviranje stana uradili na pravi i najisplativiji način, jer ukoliko nije moguće realizovati ponudu po sistemu “ključ u ruke”, kompanija će preuzeti apsolutnu odgovornost za realizaciju projekta koji vodi.

  Tokom dugogodišnjeg uspešnog poslovanja preduzeće je ostvarilo saradnju sa velikim brojem lokalnih i međunarodnih klijenata koji su rado ukazali poverenje. Referentna lista govori, upravo, u prilog tome.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost