Jelena Ognjanović - izvršitelj Višeg suda i Privrednog suda u Beogradu

  • (5 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Kategorije

Recenzije

Mirela Arsenijevic
Mirela Arsenijevic

Срамота! Рад ове извршитељке је за недовољну оцену. Безобразни, некоректни, надобудни...

  • 21-02-2022
Tamara Tamic
Tamara Tamic

Bez iskustva i jako bezobrazni i neljubazni

  • 17-09-2018
Vladimir Mitrovic
Vladimir Mitrovic

Moja iskrena preporuka je da se u 'najširem luku' izbegne Jelena Ognjanović kao javni izvršitelj. Bahatost, amoralnost , bezočnost i neznanje su reči koje ih po mom mišljenju najbolje opisuju.

  • 11-09-2018
Vukmanovic Ana
Vukmanovic Ana

Imam materijala za tužbu, JO mi je upropastila izvršni postupak nemarnim i neprofesionalnim odnosom prema predmetu, da je plaća Dužnik ne bi se drugačije ponašala prema meni, Poveriocu, i mojim interesima. Izvršni postupak je mesecima na mrtvoj tačci, šta god je počela nije završila, a Bog zna da je malo toga i počela, samo osnovno, ne daj Bože da joj se javi neka ideja, toga ovde nema. JO samo pokušava da se što pre otarasi predmeta, makar Poverilac bio krajnje oštećen. Čak je pokušala neosnovano da odbaci zahtev za sprovodjenje izvršenja i upropasti mi celo dosadašnje sudjenje! To joj je lakše nego da odradi ono zašta je plaćena, pare zadržava a Poverilac skinut sa spiska obaveza! Savest je ne muči, Bože moj, ima mnogo posla. Zar ne? Zašto je onda uzela novac za predmet na kojem nema kad da radi? Bolje da nemate Izvršitelja nego nju da uzmete, manje će da vas košta novca i nerava. Bar Dužnik neće da se okuraži kad vidi da lako prolazi i posle sudjenja i navodnog Izvršnog postupka, koji ne ispunjava ni uslov da se tako zove: ne vrši se ništa, postupak stoji u mestu dok se ne propuste sve postojeće mogućnosti i ne propadne postupak sam od sebe, ili malo poguran od vajnog Neizvršioca.

  • 05-04-2018
Sasa Obrenovic
Sasa Obrenovic

Krajnje neljubazni i nekorektni

  • 02-10-2017
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.