Javni solarni punjač mobilnih uređaja Strawberry Drvo Tok

Kralja Milana bb 
11000 Beograd (Vračar) 
„Strawberry Drvo“ predstavlja Javni Solarni Punjač mobilnih telefona koji se postavlja na prometnim javnim mestima (ulice, parkovi, trgovi).

Korišćenjem energije dobijene od Sunca, Strawberry Drvo nudi građanima besplatnu dopunu baterija prenosivih uređaja onda kada im je to najpotrebnije: kada su van kuća a baterija im se ispraznila. Ovaj solarni sistem je takođe i Wi-Fi stanica, osnosno korisnicima omogućava besplatno korišćenje bežičnog interneta. Dok pune baterije svojih prenosivih uređaja energijom Sunca, korisnici mogu da se odmore na ugrađenoj klupici gde su zahvaljujući nadstrešnici zaštićeni od vremenskih nepogoda, pa tako ovaj solarni punjač predstavlja i svojevrsno mesto okupljanja.

Projektovano od strane “Strawberry energy” kompanije, “Strawberry Drvo” je aprila 2011. godine nagrađeno prvim mestom u kategoriji smanjenja javne potrošnje od strane Evropske komisije na “Nedelji održive energije 2011” u Briselu.

Do sada je “Strawberry Drvo” postavljeno na 9 lokacija u Srbiji: u Beogradu (na Zvezdari, u Tašmajdanskom parku i na Slaviji), u Novom Sadu, Obrenovcu, Kikindi, Boru, Vranju i Valjevu.

“Strawberry Drvo” na Slaviji je postavljeno u saradnji sa u saradnji sa gradom Beogradom i Mikser organizacijom početkom 2013. godine.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost