• Jasmil - donji veš i spavaći program

  Šajkaška 15/A 
  11108 Beograd (Palilula) 
  M: 060/827‑4924

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  10:00-17:00
  Utorak Tu
  10:00-17:00
  Sreda We
  10:00-17:00
  Četvrtak Th
  10:00-17:00
  Petak Fr
  10:00-17:00
  Subota Sa
  10:00-14:00
  Nedelja Su
  ne radi

  Jasmil putovanje započeto je 1992. godine u Arilju, rešeni da se upustimo u kreiranje sopstvene linije donjeg veša, spavaćeg programa, bade mantila od isključivo prirodnih materijala i najfinijeg pamuka. Punih 20 godina kasnije, naš san i dalje traje. Postali smo velika porodica sa 400 zaposlenih i lider u proizvodnji pamučnog programa za muškarce, žene i decu. Stvaramo sa istom strašću donji veš i spavaći program spajajući udoban izgled koji nam diktira savremeni, brz život sa artiklima u kojima ćete se osećati lepo i zanosno.

  Filozofija Jasmil kompanije se oslanja na bogatu istoriju i kvalitetne materijale koje kao pamučne niti povezujemo sa proverenim stvarima iz prošlosti koje svi volimo i modernim detaljima u dizajnerskim rešenjima. Znamo da se u spavaćicama i pamučnim pidžamama prijatno osećate, zato smo se potrudili da im damo dodatnu dozu šarma našim prepoznatljivim dizajnom i bojama. Jasmil artikli mogu delovati da su stvoreni sa lakoćom ali naša posvećenost pri kreiranju i vernost prirodnim materijama nam je najvažnija. Svaki komad donjeg veša ili spavećeg programa koji nastane u našoj fabrici u Arilju stvaran je s ljubavlju i ciljem da se nežno stopi i obavije oko tela stvarajući mu najnežniju zaštitu i komfor.

  Želimo da se u Jasmil artiklima osećate puni samopouzdanja. Želimo da Vas svaka lepa stvar inspiriše i nasmeje jer se osećate prijatno u svojoj koži i možete da se prepustite uživanju. Bilo da se vraćate sa godišnjeg odmora, vikenda u prirodi ili sa posla, neopisivo je lep osećaj kada po dolasku kući zaustavite vreme u vašoj omiljenoj fotelji, ogrnete se toplim popodnevim ćebencetom ili utonete u zagrljaj dragih i voljenih ljudi. Šta tek reći za igru i maženje sa kućnim ljubimcem! Samo zatvorite oči u tom momentu, stvorite svoje mirno mesto i shvatićete da zadovoljstvo dolazi iznutra, kada ste u skladu sa svojim telom. Želimo da stavaramo donji veš i spavaći program za Vas, u kojem ćete se Vi osećati zadovoljno. Jer ste nam Vi najvažniji.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost