Internistička ordinacija Endopraxis

Veljka Milićevića 2 
11050 Beograd (Voždovac) 
T: 011/783‑9307, 409‑3565
M: 063/889‑5533

Ordinacija Endopraxis osnovana je 2015. godine. Nalazimo se na Voždovcu, u ulici Veljka Milićevića 2. Cilj ordinacije je da se pacijentu na jednom mestu pruži kompletna usluga iz oblasti interne medicine, kroz saradnju tima lekara specijalista interne medicine različitih subspecijalnosti.

Naš lekarski tim eksperata i profesionalne, ljubazne medicinske sestre pružaju pacijentima najkvalitetniju uslugu kroz timski rad i vrhunsku organizaciju. Pregledi se zakazuju u terminima koji odgovaraju pacijentima.

Na čelu ordinacije nalazi se prof. dr sc. Zoran Hajduković endokrinolog sa bogatim iskustvom. Dr Zoran Hajduković naročito se edukovao za kolor dopler dijagnostiku krvnih sudova, auto je i koautor više od 100 radova objavljenih u domaćim i stranim stručnim časopisima, monografijama i kongresima i Načelnik Klinike za endokrinologiju VMA.

Ordinacija je opremljena najsavremenijom dijagnostičkom opremom, a svi naši konsultanti su specijalisti sa VMA koji poseduju dugogodišnje kliničko iskustvo.

Zdravlje je najbitnije što imamo u životu! Pozovite nas i zakažite svoj termin.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost