Inspekcija rada

  • (5 recenzija)
Kategorije

Adresa

Parking
  • Ulično parkiranje:
    Zona 1 (crvena)
    Zona 2 (žuta) (100 m)
    Zona 3 (zelena)

Recenzije

goran aća
goran aća

Treba mi pomoć. Radim u tehnomarket u Pančevu. Dok sam čistio mašinu za farbanje i kada sam silazio pao sam i polomio pubicnu kost na karlici i isteglieo tetive na nozi. Vlasnica mi ne veruje. Odneo sam nalaz ortopeda i od mog doktora sprečenosti za rad. Vlasnica mi tražila da joj donesem snimak pošto ne veruje. Zanima me da li firmino osiguranje treba da plati odštetu za povredu na radu..?? U firmi sam dobio i koronu pošto niko ne nosi maske. Čak ni vlasnici. Hvala vam puno.

  • 10-05-2021
Marijana Latinovic
Marijana Latinovic

Da li poslodavac moze da da otkaz radniku dok je na bolovanju, sta raditi u tom slučaju?

  • 29-10-2019
Marina Vasaic
Marina Vasaic

Prvo da se ivinim gospodinu Aleksandru Tasicu, što sam slućajno stisnula taster zlouptrebe ...Jos jenom se izvinjavam i zahvaljujem na razumevanju.

  • 28-08-2019
Slobodan Milic
Slobodan Milic

postovanje do pre neki dan sam radio u gradjevinskoj firmi koja se nalazi na uglu samo posle hitne pomoci u Karadjordjevoj ulici.ugovor sam potpisao. htz opremu nisam dobio. tako da sam umalo odseko prst i pao i izbo na armaturu po telu. cetiri dana nisam radio. niti sam bijo placen za to.uslovi za rad katastrofalni. vuce se mreza rucno.na drugi sprat.zastitne.ograde nema. imace vlasnik. se Zove Dule.. inace sledeca ulica od tog gradilista cim skrenete levo ima jos jedno njegovo gradiliste.dali ce te vi da reagujete ili ja.hvala puno

  • 18-08-2019
Aleksandar Tosic
Aleksandar Tosic

Pozdrav! Da li se vama mozemo obratiti, kao inspekciji rada zbog radova na crno. Ljudi rade, ne daju racune i slicne obaveze ne obaljaju. U pitanju je jedna automehanicarska radnja lalic013 Pancevo i jedan auto limar u Vlasinskoj na kudeljarcu prekoputa zoohigijene. Divljanje autima, nasilnicka voznja musterija od lalic013, a auto limar nas truje sa farbama i nekim paljevinama lakova nekih. Molim Vas izadjite i proverite to, jer 98% je rad na crno, bez racuna fiskalnih i ne prijavljenih radnika. Ne mozemo ziveti u naselju od njih TRUJU NAS! Treba ih iseliti Van naselja!

  • 28-05-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!